SEO е съкращението за  Search Engine Optimization и е техника, използвана за различни видове текстови публикации в Интернет, с цел да се увеличи видимостта и трафикът на един сайт.

Това от своя страна води до по-добра позиция на нашите публикации в Интернет търсачките и съответно привлича повече читатели. За да се напише SEO оптимизирана статия се изискват преди всичко умения за писане с цел да се привлече вниманието и интересът на по-голям брой хора.

 

За ваше улеснение ви предоставяме 4 основни стъпки за написването на SEO оптимизирана статия:

 

  1. Представете си вашата статия

 

Всички материали трябва да са добре написани, да бъдат атрактивни и информативни. Доколкото е възможно, статията трябва да представи нова перспектива по конкретна тема, която осигурява атрактивни елементи, за да стимулира последващо четене.

 

  1. Направете списък с ключови думи и фрази за вашата статия.

 

Те са важни за вашия редактор, включени в страницата с метаданни, които са част от кода HTML. Фрази и ключови думи са думи или комбинации от думи, които хората ще използват, за да се намери информация за темата, по която се пише.

 

  1. Напишете статията

 

Уверете се, че вашата статия е правилно изписана граматически и няма правописни грешки. Разделете статията в кратки параграфи.

Използвайте най-важните думи и ключови фрази, възможно най-често в статията, за предпочитане в първото изречение, или поне в първия параграф.

 

  1. Включете хипервръзки в статията.

 

Можете да маркирате думи или фрази, към които искате да направите препратка. Уверете се, че всяка връзка е насочена към качествен уебсайт, който предоставя точна информация и е лесен за навигация.

Как се пише добре SEO оптимизирана статия?
Оценете тази страница
Most Recent Projects
    Свържете се с нас!

    Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!