Новият филтър за снимки – оптимуцкане!

Все по-често филтрите за снимки в различни приложения за споделяне на изображения намират място в живота ни. Някои ги използват като профилна снимка за социални мрежи, други като забавни моменти за картички и спомени, а даже можем да ги видим и на официални документи!

Ние искаме да ви покажем един нов, по-различен филтър за снимки – оптимуцкането. Това е нововъведение, което може да бие всички филтри на Instagram, SnapChat и каквото още се сетите! Оптимуцкането макар и създадено наскоро, продължава да набира все по-голяма популярност. Скоро и Ким Кардашиян ще иска да използва филтъра оптимуцкане.

Ако все още не знаете какво е това, то е време да си изтеглите специалното приложение, което да прилага оптимуцкане филтъра към всяка снимка. Както някои от популярните филтри в SnapChat, оптимуцкането изисква специално лицево движение, което да разпознае, че искате да приложите точно този филтър. За да направите своята снимка ала оптимуцкане е нужно просто да съберете устни и да включите в снимката показалеца и средния си пръст във формата на знака за мир V.Едва след като направите това ще можете да видите истинския филтър оптимуцкане.

Покажете ни снимка с вашия собствен филтър оптимуцкане!

Новият филтър за снимки – оптимуцкане!
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!