Редизайн на уебсайт – какви ползи ще донесе за вашия бизнес?

Имате интернет сайт, който обаче не е добре структуриран, бавен е или просто не е актуален? Значи е време да се замислите за редизайн на уебсайт, за да можете да привличате повече посетители, да изградите по-надежден имидж и да продавате по-добре.

Какво представлява редизайн на уебсайт?

Редизайн на уебсайт е пълна или частична промяна на: структурата, функционалността и/или дизайна на един сайт. Вашият уебсайт е вашата визитна картичка. Той е неизменно свързан с идентичността ви. Както правите нововъведения във вашия бизнес и начин на работа, така през определен период от време (средно през 2-3 години) е добре да направите и редизайн на уебсайта си, ако искате винаги да сте на гребена на вълната.

Редизайн на уебсайт 2 - бял

Редизайн на уебсайт – обърнете се към професионалист!

Видове редизайн на уебсайт

Уебсайтът се състои от две части – бекенд и интерфейс. Бекендът или кодът управляват сайта и неговите функционалности, докато интерфейсът определя външния му вид. Редизайнът на уебсайт може да включва подобряване на оформлението и навигацията на сайта, актуализиране на съдържанието, подобряване на ефективността му. Една от най-съществените промени, свързани с редизайн на уебсайт, е преноса му на  CMS система за контрол на съдържанието. Уебдизайнът също е важна част от редизайна на уебсайта ви, тъй като той е видимата част, с която ежедневно се срещат вашите посетители, клиенти и партньори.

Защо да изберете редизайн на уебсайт от фирма Оптимистика?

 

Разбира се, можете сами да се опитате да направите редизайн на уебсайт, но за целта трябва да имате обучен екип от специалисти. Повечето бизнеси не разполагат с такъв, просто защото нямат нужда от услугите му постоянно. Ако искате качествено направен редизайн на уебсайт, доверете се на професионална компания.

Ние от фирма Оптимистика разполагаме с цял отбор обучени специалисти, сред които:  уеб дизайнер, програмист, онлайн маркетинг консултант, оптимизатор, копирайтър, персонален project manager. Всички те работят заедно, за да постигнат възможно най-добри резултати с направения редизайн на уебсайт.

Ако искате след редизайн на уебсайта, той да изпъква сред конкурентите ви, ние ще ви помогнем за това. По време на работния процес използваме 252 фактора за SEO оптимизация, които влияят върху издигането на сайта на първи позиции в Google. След редизайн на уебсайта вие получавате не само по-добро класиране в търсачките, но и по-бързо зареждане и приятно преживяване за всеки потребител.

Ако изберете редизайн на уебсайт от Оптимистика,  вие ще имате един добре структуриран, оптимизиран и запомнящ се сайт с уникален дизайн. Не е ли това, от което се нуждаете?

Как се извършва редизайн на уебсайт от фирма Оптимистика?

 

Началото на всеки редизайн на уебсайт има предистория. Причините за него могат да бъдат различни. За нас е най-важно да разберем какво искате да постигнете с редизайна на уебсайта си, да дефинираме вашите приоритети. След това специалистите от екипа на Оптимистика правят  одит на ефективността на сайта ви, задълбочено проучват вашия бранш, за да определят кои са водещите тенденции, анализират конкурентите ви и очертават най-добрите практики. На база на цялата тази информация изготвят стратегия за редизайн на уебсайта ви.

Редизайн на уебсайт 3 - черен

Редизайн на уебсайт – изчистена визия

Какви проблеми решава редизайнът на уебсайт?


Редизайнът на уебсайт винаги има една или повече цели, свързани с по-доброто позициониране и представяне на вашия бизнес. Ето в кои случаи редизайнът на уебсайт е необходим за вашия бизнес:

 • При ребрандиране или преместване – задължително е то да обхване цялостното ви присъствие офлайн и онлайн, затова имате нужда от редизайн на уебсайта си.
 • Стартиране на нов продукт или услуга – за да се впише по-добре в съществуващия ви сайт, се нуждаете от редизайн на уебсайта.
 • За добавяна на нова функционалност – може да добавите бутони за социални мрежи, видео материали, чатбот и други.
 • Обновяване на остарял уебдизайн – никой не обича тромавите и архаично изглеждащи сайтове. Освен това те изглеждат несериозно. Един добър редизайн на сайта ще ви върне отново в играта!

Редизайн на уебсайт – ползи за вашия бизнес

 

Ето какви конкретни ползи има направеният на време редизайн на уебсайт върху вашия бизнес:

 • Сайтът ви ще е по-бърз и ще предлага по-приятно преживяване на посетителите.
 • Сайтът ви ще излиза по-напред в търсачките, което е предпоставка за повече продажби.
 • Сайтът ви ще е по-удобен за работа/ пазаруване от различни мобилни устройства.
 • Ще имате възможност да общувате по-лесно с клиентите си.
 • Подходящият редизайн на уебсайта ще подобри имиджа ви.

Редизайн  на уебсайт – необходим за всеки бизнес в интернет

 

Независимо дали имате корпоративен или новинарски сайт, онлайн  магазин, блог, рано или късно ще имате нужда от редизайн на уебсайт. Ние от фирма Оптимистика предлагаме съвременни и работещи решения. Като се започне от разработване на сайт на едни от най-популярните CMS системи (Content Management Systems), като WordPress и OpenCart, или пък изграждане на индивидуално решение за вашия бизнес. Мине се през структурата на сайта и се стигне до неговия дизайн. Това са различни аспекти на редизайн на уебсайт, от които можете да имате нужда.  Ако искате да бъдете разпознаваеми в интернет, да ви откриват бързо и лесно, периодичният редизайн на уебсайт е вашата печеливша стратегия!

Редизайн на уебсайт 1 - устройства

Редизайн на уебсайт – свържете се с нас!

Как да изберете фирма, която да направи редизайн на уебсайт?

 

Когато избирате кой да направи редизайн на уебсайта ви, имайте предвид тези лесни стъпки:

 • Проверете сайта на фирмата, която сте избрали – Ако сайтът им не е достатъчно добър, едва ли ще се справят по-различно с вашия.
 • Изяснете от какъв редизайн на уебсайт точно имате нужда – не искате да плащате за неща, които не са ви необходими, нали?
 • Уверете се, че фирмата за редизайн на уебсайт ще проучи вашата бизнес сфера и аудитория – иначе как ще ви предложи адекватни решения?
 • Проучете фирмата, която предлага редизайн на уебсайт, разгледайте вече реализирани проекти, потърсете отзиви от клиенти.
 • Уверете се, че фирмата предлага и SEO оптимизация – все пак след редизайна на уебсайта ще искате той да се появява на предни позиции в Google, нали?

Поискайте оферта за редизайн на уебсайт от фирма Оптимистика


За да имате актуален интернет сайт, който да представя бизнеса ви по-най-добрия начин; сайт, с който вие и потребителите да работите бързо и лесно, изберете редизайн на уебсайт от фирма Оптимистика.  В портфолиото ни ще откриете стотици клиенти, на които вече сте помогнали да печелят по-добре в интернет. Оптимисти сме, че го направим и за вас! Обадете се на тел: 0884 725 333, за да получите повече информация за редизайн на уебсайт и вашата лична оферта!

 

Какво представлява редизайн на уебсайт?
Видове редизайн на уебсайт
Защо да изберете редизайн на уебсайт от фирма Оптимистика?
Как се извършва редизайн на уебсайт от фирма Оптимистика?
Какви проблеми решава редизайнът на уебсайт?
Редизайн на уебсайт – ползи за вашия бизнес
Редизайн на уебсайт – необходим за всеки бизнес в интернет
Как да изберете фирма, която да направи редизайн на уебсайт?
Поискайте оферта за редизайн на уебсайт от фирма Оптимистика

3.7/5 - (3 votes)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Продажби онлайн 4 - подаръкОнлайн маркетинг 44 - естетика