Защо всеки бизнес в интернет се нуждае от SEO анализ на сайт?

Ако искате вашият сайт да излиза на първо място в Googlе, значи е време да помислите за SEO оптимизация. Откъде да започнете? От SEO анализ на сайт. Това е процес на внимателно проучване и оценка на уеб сайта, която показва какво е моментното му състояние на SEO оптимизация. Така ще разберете до колко търсачките откриват и показват вашия сайт на интернет потребителите. Целта на един SEO анализ на сайт е да посочи силните и слабите страни в оптимизацията и на тяхна база да се изгради SEO стратегия за развитие. Не можете да направите SEO анализ на сайт сами? Ние от фирма Оптимистика ще ви помогнем!

Seo анализ на сайт 1 - лаптоп

Seo анализ на сайт – свържете се с нас !

Видове SEO анализ на сайт

Най-общо има два вида SEO анализ на сайт – вътрешен (on-site) и външен off-site.
Вътрешен SEO анализ на сайт – той е доста по-важен от външния SEO анализ на сайт. Включва техническите характеристики на уеб сайта, домейн, хостинг. Благодарение на него се изгражда структурата на сайта, съдържанието, заглавията и подзаглавията, ключовите думи, изображенията и други елементи.
Външен SEO анализ на сайт – включва всички линкове към вашия сайт и домейните, от които ги получавате. Полезен е за по-нататъшното изграждане на линк-билдинг стратегията.

SEO анализ на сайт от фирма Оптимистика

За да се появява вашият сайт на по-предни позиции в Google и да печелите по-добре, имате нужда от правилна оптимизация. Първата и най-важна стъпка за нея е SEO анализ на сайт, който ние от фирма Оптимистика можем да направим за вас. Ето какво ще получите:
Изчерпателен SEO анализ на сайт по 252 фактора – нашият SEO анализ на сайт е в пъти по-детайлен от обикновен онлайн SEO одит. Предлагаме подробен SEO анализ на сайт по 252 фактора на мистичния алгоритъм, с който Google класира сайтовете. Вече сме извели над 2000 страници на първо място в органичните резултати на Google с тях.
SEO анализ на сайт от специалисти с дългогодишен опит – Тези вълшебни 252 фактора са дефинирани от SEO специалистите на фирма Оптимистика на база опит и познания. Нашият екип събра всички тези фактори в първата SEO книга на български език „На първо място в Google“.
SEO анализ на сайт и стратегия за развитие – Знаем, че анализът сам по себе си е безполезен, ако не се изгради стратегия, която да се следва стриктно след това. Специалистите от фирма Оптимистика правят не само задълбочен SEO анализ на сайт, но и стратегия за цялостна SEO оптимизация за вашия сайт. Тя дава конкретни стъпки, сред които: преструктуриране на сайта, промяна в CMS системата, подобрение на линкбилдинг плана, подбор на ключови думи, съвети за създаване на съдържание и популяризирането му в социалните мрежи.
SEO анализ на сайт и обучение на служителите ви – Професионалният SEO анализ на сайт е трамплин към челните позиции в Google. За да има ефект от него, ние предлагаме обучение за вашите служители, за да могат по-лесно да следват начертаните стъпки.

Seo анализ на сайт 3 - търсачки

Seo анализ на сайт – изберете най-       подходящото !

Защо имате нужда от SEO анализ на сайт?

Изводите, които ще получите от един качествено направен SEO анализ на сайт, ще ви дадат насоки как да подобрите съдържанието и техническите аспекти на вашия сайт. Така ще осигурите по-добро преживяване за посетителите и ще бъдете по-атрактивни за търсачките. SEO анализ на сайт е задължителен, за да се класирате               на по-предна позиция в Google, да разширите обхвата си, да привлечете трафик и да постигнете бизнес целите си.

SEO анализ на сайт за различни бизнеси

SEO анализ на сайт е необходим за всеки бизнес, без значение дали е изцяло онлайн или не. Той е първа стъпка от всички услуги за SEO оптимизация, които фирма Оптимистика предлага. Можете да изберете SEO анализ на сайт и стратегия за развитие; SEO анализ на сайт и стратегия за увеличаване на продажбите или пълен пакет за изпълнение на SEO стратегия. За да постигнете трайни резултати, препоръчваме да следвате стъпките от направения SEO анализ на сайт минимум 1 година.

Бизнеси, които ни се довериха за SEO анализ на сайт

През последните 7 години, в които се занимаваме с SEO анализ на сайт, сме работили с над 300 компании, някои от тях са: България Ер, Allianz, Investor. Следвайки препоръките на база нашия SEO анализ на сайт, сайтът Imoti.net излиза на първо място по търсения за недвижими имоти, investor.bg – на първо и второ място по „икономически новини“, novacolor.bg по декортивни мазилки. Няма уеб сайт, за който да сме работили поне 6 месеца, да сме направили SEO анализ на сайт и стратегия за оптимизация, и да не излиза на първа страница!

Seo анализ на сайт 4 - телефон

Seo анализ на сайт – доверете ни се!

Ползи от SEO анализ на сайт в числа

Ако още се чудите дали се нуждаете от професионален SEO анализ на сайт, само ще ви кажем, че 72% от потребителите проверяват в интернет преди да направят покупка, дори и тя да е от физически магазин.
Досега говорим само за оптимизиране и органично класиране на сайта ви по-напред в Google, но не споменахме, че с SEO анализ на сайт и последваща стратегия, ще си спестите много плащания за AdWords. Какво е AdWords? Това са рекламите, които излизат на първи позиции, когато търсите нещо в Google. А знаете ли, че само 6% (според GroupM) от потребителите кликат върху тях? Тогава защо да плащате на AdWords, когато можете да се класирате безплатно с SEO анализ на сайт и добра стратегия?
Не се отричайте напълно от AdWords. Ако сайтът ви не е между първите три, трябва да продължите са го използвате, защото 84 % от потребителите кликат на първите 3 резултата в Google. Целта ви е да не изпадате от първа страница, защото само 1% от хората търсят на втора страница в Google! Вие там ли сте? Значи имате нужда от професионален SEO анализ на сайт!

Защо да избере SEO анализ на сайт от фирма Оптимистика?

За да заемете топ позиция в Google, да привлечете повече посетители на сайта и да превърнете тези посещения в продажби, изберете SEO анализ на сайт от фирма Оптимистика! Вече сме помогнали на над 300 компании да вървят смело по пътя на успеха. Оптимисти сме, че го направим и за вашия бизнес. Обадете ни се на тел: 0884 725 333, за да получите повече информация за вашия SEO анализ на сайт. Не губете време, защото конкурентите ви не спят!

Също така, ако искаме да покажем, че сме сериозни в нашите намерения с SEO, наличието на SEO сертификат е силно препоръчителен.

Видове SEO анализ на сайт
SEO анализ на сайт от фирма Оптимистика
Защо имате нужда от SEO анализ на сайт?
SEO анализ на сайт за различни бизнеси
Бизнеси, които ни се довериха за SEO анализ на сайт
Ползи от SEO анализ на сайт в числа
Защо да избере SEO анализ на сайт от фирма Оптимистика?

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Дигитален маркетинг 33 - публикацияUI UX дизайн 4 - дизайнер