SEO състезание – проект за бранд „Арт Сувенири“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Арт Сувенири“ (част 1)

ПАЗАР

 

Продуктите, произвеждани от нас, спадат към групата „сувенири и рекламни артикули”, която може да бъде разглеждана като една обща или като две отделни продуктови категории.

Имайки предвид, че производството на сувенирни продукти на компанията е насочено към крайния клиент, а рекламните артикули се предлагат предимно на агенции, редно е да разглеждаме пазара в два аспекта – „сувенири” и „рекламни артикули”.

Сувенирите, като продуктова категория са многопластова група, тъй като прекалено много стоки се наричат сувенир. В този смисъл, ако трябва да разглеждам обема на пазара на конкретните сувенири, би следвало да анализирам конкретно Арт Сувенири, тъй като за момента, смятам че услугата, която предлага фирмата е единствена за България.

Не могат да бъдат изведени конкретни данни с точни цифри, що се отнася до печалби, които смятаме, че ще достигнем, но на база проучвания, които сме направили, смятаме, че продукцията ни ще се реализира успешно.

До момента, фирмата е реализирала продажби на множество продукти от предложената в сайта гама. Анализи на количество продадена продукция и печалба за даден период от време, биха включвали всички продукти на фирмата, създавани до момента. Идеята е да предвидим продажби на конкретна услуга.

В този смисъл, базираме предполагаемата печалба, на проведени проучвания:

– 10 от 10 запитани, отговарят, че биха поръчали продукт на Арт Сувенири.

– 10 от 10 запитани, отговарят, че биха искали да подарят нещо уникално и различно.

– 10 от 10 запитани, смятат, че услугата, предлагана от Арт Сувенири е различна и интересна.

 

В този смисъл, смятам, че Арт Сувенири ще успее да се превърне в разпознаваема и предпочитана марка.

 

Смятам, че във времето на развиващи се технолигии, когато Интернет е навсякъде, опцията за създаване на продукт в сайта на фирмата, е добър подход, който ще спомогне за развитието на бранда. Целта на компанията за момента е да се превърне в разпознаваема марка, да достигне до повече потенциални клиенти, които в бъдеще, да използват услугата.

Връзка към следващата статия

 

SEO състезание – проект за бранд „Арт Сувенири“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!