Проект за бранд „Mini Mia“ (част 4)

Компанията за SEO оптимизация Optimytica представя 4-та част от проекът за брандинг „Mini Mia“

 

8. ЖИЗНЕН ЦИКЪЛ НА ПРОДУКТА

  • Въвеждане: След създаване на продукта и по време на въвеждането му на пазара, ще бъде масово рекламиран, за да могат хората да разберат на съществуването му.
  • Ръст: По време на ръста, дистрибуцията ще се разшири, а рекламата ще намалее, ще се открият нови дистрибуционни канали, чрез които повече и повече хора да успяват да си закупят продукта.
  • Насищане: По време на този процес рекламите ще намалеят, но ще бъдат влагани доста повече средства, за да се подобри качеството им.
  • Западане: По време на западането ще се наложи да се направят някои Brand extensions, за да може бранда да се утвърди като един от лидерите в тази пазарна ниша. Такива екстеншъни могат да бъдат: боя за коса, шампоан, балсам, маска за коса и др.от този тип продукти.

 

10. BRAND DEVELOPMENT
Line Extensions Mini Mia
Brand Extensions  Mini Mia care (грижа)
Сешоар за боядисана коса
Sub-brands  
Limited Editions  
 

Facelifts

 

 

  1. ТЪРГОВСКИ ЦЕЛИ

 

      По-голям брой клиенти – Целта ми е първо да запозная потребителите с продукта и съответно да натрупам солидна клиентска база. Доволни клиенти, защото няма по добра реклама от доволният клиент.

       Повече продажби – За целта ще трябва да се убедят потребителите, че това е подходящия продукт за тях. Това ще стане, след правилна маркетингова кампания и разбира се, на място от продавач-консултантите, които естествено са запознати с детайлите на продукта, с неговите положителни качества, и могат само да насърчават потребителите към повече покупки.

      Повече точки за продажба -Моите продавач-консултанти са запознати с техниките при продаване, и са наясно какво трябва да избягват, като вид лоша комуникация при поява на клиент. Щандове в моловете, където ще се промотира продукта и хората ще имат възможност да го закупят на по-ниска цена. Също така ще има служители, които ще правят демонстрации как работи продукта и какви са функциите му.

 

Връзка към следващата статия

Проект за бранд „Mini Mia“ (част 4)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Бранд Мини Миа 1