SEO състезание – проект за бранд „Bultrac“ (част 4)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Bultrac“ (част 4)

 

Име

Както знаем името е изключително важно за всеки продукт. Защо избрах именно BULTRAC? Чрез него съчетаваме както произхода на продукта (Bulgaria), така и конкретната машина, която произвеждаме(Tractor). Независимо, че звучи доста банално, чрез него достигаме по-лесно до нашия таргет – земеделските производители, защото е лесно за запомняне и бързо произнасяне и при споменаването на една от двете думи веднага може да бъде направена асоциация с името на продукта.  Също така при произнасяне BULTRAC внушава мощност, надеждност и сила, които са основни характеристики на нашия продукт.

 

Ценово позициониране

Както соменахме по-горе, продуктът ще бъде ппозициониран в средния ценови клас, което ще го прави достъпен както а големите земеделски производители, така и за тези от малкия и среден бизнес.

Дистрибуция и производство

Вече казахме, че производствената и основна сервизна база  на компанията ще се намира в провинцията. Централният офис ще бъде в столицата, от където ще се координират заявките, доставките до клиенти и другите административни дейности, като към него ще има и Showroom, в който ще бъдат изложени машини. Офиси на компанията, отново със showroom и сервизно обслужване ще има и в градовете Стара Загора и Добрич, които са основни центрове на селското стопанство, респективно за Южна и Северна България.

 

Таргет & Consumer Insight

Георги – 56 години , Ямбол

 

Георги се занимава със земеделие от 30 години. Започнал с малко земя, като днес обработва 30 хил.дка. През годините се е убедил, че тракторите, с които работи тябва да са изключително здрави и надеждни, защото при най-малката повреда търпи загуби, както по отношение на реколтата, така и във финансов аспект. До сега е залагал на вносни машини, но след като за един сезон работи с  BULTRAC се убеди, че той качествен и надежден, а също и на много достъна цена.

 

Димитър  – 26 години, Добрич

 

Димитър е млад и успешен производител на пшеница от град Добрич. Отглежда 50 хил.дка. земя, а също така и 150 глави добитък Получил е своето образование в чужбина, което му е помогнало в правилното управление на семейния бизнес, който наследява от баща си. Като съвременен млад човек Димитър обича забавленията и шумните весели компании.. Но през лятото рядко му се отдава възможността да разпуска, защото тогава събира реколтата си. Благодарение на BULTRAC Димитър вече има тази възможност, защото може да наблюдава работата на своите машини през мобилния си телефон. Също така не се безпокои за евентуални повреди, защото знае, че служителите на BULTRAC в град Добрич са 24/7  на разположение на своите клиенти.

 

Мария и Венцислав – 30/35 години, Монтана

 

Мими и Венци са младо семейство, занимаващо се със земеделие. Те отглеждат 20 хил. дка царевица. През последните няколко години са намалили бюджета си за закупуване на техника, защото решили да заложат на разширяване на стопанисваните от тях земи. Сега вече са събрали достатъчно пари и могат да си позволят да избират между трактор втора ръка и тракторите BULTRAC. „Спряхме се на BULTRAC не само, защото са произведени в България, но и  защото са на достъпна цена. Също така BULTRAC са с 2 години пълна гаранция, което ни дава сигурност за бъдещето.” – казват Мария и Венцислав.

 

Надя – 31, Стара Загора

 

Надя е активна и позитивна личност, която е оставила процъфтяващата си кариера на адвокат в столицата и се е върнала в родния си град Стара Загора, където се е захванала с биологично земеделие. За Надя е важно да води здравословен начин на живот, а също така  и  да произвежда чисти, здравословни и екологични ечемик и царевица. Преди да закуи своя трактор Надя е направила обстойно проучване на предлаганата на пазара техника. Решила е да се спре на BULTRAC, защото смята, че комбинацията от качество, надеждност и цена отговарят напълно на нейните високи изисквания.

Връзка към следващата статия

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!