Проект за бранд „Сinders slippers“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Сinders slippers“ (част 1)

 

АНАЛИЗ НА ПРОДУКТА 

“Cinder’s Slipper” е бранд, който ще произвежда обувки на висок ток, изработени изцяло от стъкло. Стъклото е закалено, което значи, че се чупи изключително трудно, но ако това се случи закаленото стъкло се раздробява на прах, като това предпазва краката от наранявания и порязвания.

Обувките се изработват само и единствено по предварителна поръчка. За да може една обувка да е възможно най – комфортна се взима отливка от крака на клиента и според неговата форма обувката се изработва. От вътрешната страна обувката се облепва с дишащи силиконови стелки и подплънки за омекотяване на подметката и стените на обувката. Обувката може да бъде изработена от най – разнообразни цветове стъкло.

Според цвета на обувката и желанието на клиента върху нея се добавят детайли ръчно изработени от скъпоценни и полускъпоценни камъни. Това могат да са детайли като пеперуда, черешка, геометрична форма или каквото и да било друго, което клиентът пожелае.

Идеята на бранда е да създава специален продукт, предназначен за дамите в специален момент от живота им. Да им помогне да отпразнуват специалните поводи по един уникален начин. Поводи като сватба, завършване на образование, навършване на пълнолетие, филмова премиера, бал и т.н. “Cinder’s Slipper” е компания, която вярва, че всяка жена заслужава да се чувства като принцеса поне една вечер в живота си.

Цената на един чифт обувки “Cinder’s Slipper” започва от три хиляди лева, като след това варира в зависимост от това какъв детайл е бил изработен, колко е голям той и от какъв камък/камъни e, само един ли е или повече.

“Cinder’s Slipper” могат да бъдат закупени на място в ателието на бранда. Поръчка и записване на час за консултаця може да бъде направено по телефона, през официалния сайт на марката или чрез мобилното приложение.

  

ПРОУЧВАНЕ

КОНКУРЕНТИ И СЕГМЕНТАЦИЯ НА ПАЗАРА

Сегментът, към който брандът се насочва, са дами и млади момичета между 16 и 35 годишна възраст, които търят нещо ново, различно и специално. Те са представителки на висшата класа, с високи доходи.

Конкуренти за сега няма. Опитваме се да пробием на пазара с нов и уникален продукт, който да е наша запазена марка.

 

ПОТРЕБИТЕЛИ

Има много представители на висшата класа от женски пол, на които обичайното вече не им прави впечатление. Те търсят нещо ново и интересно, и са готови да заплатят за него нужната сума. За тях парите не са от значение.

 

ТЕНДЕНЦИИ

Модата се върти и общо взето на пазара се предлагат три вида обувки с висок ток – тънък ток, дебел ток и платформа. Те варират в различни модели и стилове. Ние предлагаме нещо ново, нещо, което не го е имало до сега на пазара, но все пак в крак с моднте тенденции.

 

Връзка към следващата статия

Проект за бранд „Сinders slippers“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Бранд Сinders slippers 1