Проект за бранд „Екоарт“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Екоарт“ (част 1)

 

РАЗВИТИЕ И РАЗШИРЕНИЯ НА БРАНДА

 

ПРОУЧВАНЕ

 

Ако преди камината е била белег на лукс, то в наши дни тя е едно практично решение за отопление. 

 

Експерти са доказали, че когато човек има повече пари, той ги харчи за красиви неща, дори да няма постоянна нужда от тях.

Според статистиките 1 от всеки 5 души, които купуват апартамент/къща, предпочитат жилището да е с камина, въпреки че цената му е по-висока.

 

На фона на застрашаващото нарастване на  цената на тока и газта , все повече домакинства в България търсят начин за индивидуално  отопление с камини на дърва и палети. Пазара на камини в последните 10г. расте и расте и потребителите могат да избират  камини за 300лв до камини за 10 000лв.

Отоплението на палети се радва на все по-голяма популярност. Те позволяват екологично и изгодно отопление със сравним комфорт на съвременните отопления на течно гориво и газ. От друга страна камините на палети са по-скъпи и много домакинства не могат да си ги позволят, затова основно се използват камини за отопление с дърва.

 

Живият огън винаги е придавал уют и атмосфера на помещенията. Все едно дали ще е открита камина, класическа или зидана камина или модел с уникален, дизайнерски вид. Покрай нея се събира цялото семейство. Ако е във фоайето на хотела, гостите предпочитат да отдъхват около нея за кратко. В ресторанта маса до камина винаги е по-желана от останалите.

 

Освен основната функция заради което се използват камините-отопление, важно е да се наблегне и на естетиката, тъй като тази камина потребителя ще я използва м/у 5г-10г и ще бъде част от интериора на дома.

Постепенно през годините от необходимост, камината в дома се превръща в място на архитектурно вдъхновение – фокусна точка при обзавеждането и оформянето на интериора. В много къщи собствениците изграждат камина в дневната, спалнята или хола, само за да се наслаждават на красотата на огъня, без да разчитат на нея за отоплението.

 

В България конкуренцията е голяма по отношение на производство и предлагане на всякакви видове камини. Основните играчи са:

-Евростандарт

-Дипломат

-Берит

 

-Сънсистем

Всеки от тях твърди, че се е наложил на пазара с високото си качество на производство и монтаж, както и с достъпни цени. Пълен пакет услуги-от проектирането до монтажа. Но никоя фирма никъде нищо не е споменала или написала за сервиз и след гаранционно обслужване, защото нищо не е вечно.

 

Връзка към следващата статия

Проект за бранд „Екоарт“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Бранд Екоарт 2