Проект за бранд „‘Fairytale Sneakers“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Fairytale Sneakers“ (част 1)

  1. Анализ на продукта

Продуктът, който ние ще разработим, са ръчно рисувани кецове за деца. Рисунките върху самите кецове ще е с любими герои на малчуганите, които те обичат и искат да видят на своите крачета, ще създават настроение и усмивки. Продуктът ще се изработва от високо качествени материали, ще бъдат с мемори пяна за по- голямо удобство на малките деца и по този начин те няма да се затрудняват в своите игри. Боите, с които ще работим, са текстилни, много качествени и издръжливи. Кецовете ще бъдат шити за по-голяма здравина и издръжливост. Идеята на „Fairytale Sneakers“ е да създава специален продукт, който носи настроение сред малките и  ги кара да се чувстват добре и щастливи. Цената на един чифт от кецовете на „Fairytale Sneakers“ ще започва от сто и двадесет лева, като в зависимост от големината на кецовете, съответно и големината на самата рисунка цента може да варира. Кецовете от „Fairytale Sneakers“ ще могат да бъдат закупени на място от работилницата на марката, по предварителна поръчка спрямо любимия герой на детето и съответния размер. Поръчката ще става по телефона или през официалния сайт на марката.

  1. Проучване

        КОНКУРЕНТИ И СЕГМЕНТАЦИЯ НА ПАЗАТА

Сегментът, към който марката се насочва, са деца на възраст между 3 и 10 години, които искат да имат нещо удобно, любимо и различно. Съществуват и други марки, които предлагат поръчково рисувани обувки, но техните продуктови линии са насочени предимно за възрастни, докато нашият продукт е насочен към детската аудитория, следователно конкуренцията тук е малка.

         ПОТРЕБИТЕЛИ

Това са деца, които искат да имат върху себе си нещо, което да им напомня за любимия герой. Но въпреки това, те искат нещо удобно, което да не ги затруднява в игрите. Съответно и техните родители, които искат да зарадват своите деца.

ТЕНДЕНЦИИ

Тенденцията при малките е също толкова разнообразна, както при възрастните на пазара се предлагат продукти, които са подобни на нашия. Това са маратонки, също така удобни, но с щамповани герой. Но ние ще предложим лимитирани ръчно рисувани кецове, спрямо желанието на детето.

         ПРАКТИКА В ЧУЖБИНА

От световната практика можем да адаптираме най – добрите традиции в ръчното изработване на обувки, като това те да бъдат шити, а не лепени за по – голяма здравина и издръжливост. Нашите обувки ще бъдат произвеждани от различни материали като гума, плат и кожа и често ще се състоят от няколко разнородни части. Марката ще възроди обущарските традиции, които са до голяма степен изместени от серийното производство в обувната промишленост.

 

Връзка към следващата статия

Проект за бранд „‘Fairytale Sneakers“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Проект за бранд VippropertiesBG 5Проект за бранд Fairytale Sneakers 2