Проект за бранд „‘Fairytale Sneakers“ (част 5)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Fairytale Sneakers“ (част 5)

 

БРИФ И РАБОТА С РЕКЛАМНАТА АГЕНЦИЯ

Продукт „Fairytale Sneakers“ е марка, която е новосъздадена и за първи път ще се появи на пазара. Тя ще предлага на пазара ръчно рисувани кецове за деца. До момента на пазара се предлагат подобни, с определени щамповани анимациони герой, но това което ние ще предложим, ще е различно и уникално само по себе си. Марката ще работи, за да създава усминати и доволни деца.
Потребители Марката се насочва към малките потребители, момичета и момчета на възраст от три до десет годишна възраст. Те искат да видят любимия си герой на своите крачета, но същевременно и нещо комфортно и удобно, което да не ги спира в игрите. “Fairytale Sneakers“ ще им предложи нещо различно, което да е удобно и на виско ниво.
Конкуренти Марката има конкуренти, които са вече установени и познати на пазара и се предпочитат от поребителите. Но ние щепредложим нещо различно и уникално на малчуганите защото „Fairytale Sneakers“ ще направи мечтите реалност, а именно те да носят своя любим герой.
Бранд идея Главнат идея на марката е да работи за своите клиенти и те да осъзнаят това. На потребителите ще бъде предоставен качествен продук за техните деца, екипа на марката ще работи в посока за щастливи и весели деца.
Кампания Марката  „Fairytale Sneakers“ ще възложи на рекламната агенция това, от което се нуждае, а именно гарант, джингъл и графични стандарти. Джингълът и графичния дизайн трябва да бъдат нещо различно, забавно и запомнящо за децата и техните родители. Гарантът трябва да е бранд които е лоялен и да препоръча нашия продукт на потребителите.
Цели  Рекламната кампания ще има за цел да запознае заинтересованите потребители с марката и продукта. Потребителят да се сеща за бранда когато иска да зарадва своето дете с нещо любимо, което иска да има, но същевременно да е и удобно.

“Fairytale Sneakers“ разбира, че това което иска да постигне е процес свързан с време и първоначално целта на марката е да постигне спонтаната разпознатост. Поради това кампанията ще се счита за успешна ако марката спечели поне 70 клиента.

„Едното нещо” „Ние можем да предизвикаме усмивка и щастие във вашите деца“
Срокове Месец и половина за измисляне и уточняване на гарант, джингъл и графични дизайни.

Един месец за измисляне и уточняване на цялостната концепция на рекламната кампания.

Одобрение от наша страна рекламната агенция ще получи до края на месец юли.

Ограничения Бюджетът като за начало ще възлиза в рамките на 30 00 лева.
Референции Логото на бранда ще бъде възложено на рекламната агенция заедно с брифа. Марката няма предишни кампании с които  може да бъде направена съпоставка, рекламата не трябва да бъде натрапчива и агресивна към потребителите.

 

ПОЛЗИ

FAIRYTALE SNEAKERS
Обществена отговорност За щастливи деца
Себереализация „Да бъдеш Мечо Пух“
Социален успех Щастието на детето да има анимационен герой на крачетата
Емоционална полза Щастливи и весели деца
Рационална полза Удобни, добър и различен вид
Функция За удобни и красиви крачета
Качество на продукта Да бъде забелязан
Параметър на продукта Удобна

 

 

РАЗВИТИЕ И РАЗШИРЕНИЕ НА БРАНДА

Бранда планира да разшири своя продуктов асортимент, като започне да произвежда различни модели обувки, а не само кецове. Като се започне от специализирани спортни обувки, балерински палци и летни модели за горещите дни през лятото. “Fairytale Sneakers“ ще има всичко, от което се нуждае вашето дете за своите крачета. Това разширение на продуктовия асортимент ще доведе и до експанзия на материалната база и работилницата на бранда. Срока който “Fairytale Sneakers“ си поставя за изпълнението на проекта е пет години.

 

Проект за бранд „‘Fairytale Sneakers“ (част 5)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Проект за бранд Fairytale Sneakers 4Бранд Велологистика 1