SEO състезание – проект за бранд „GingerBee“ (част 4)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „GingerBee“ (част 4)

ПРОДУКТ/ ДИФЕРЕНЦИАЦИЯ/ REASON TO BELIEVE

ДжинджърБий комбинира активни съставки с органичен произход. Препоръчва се при хронична умора, напрежение, стрес, както и след период на боледуване. Джинджифилът е бил познат още преди 7000 години в Южна Азия. Сам по себе си той има много лечебни свойства.  Джинджифилът има високо съдържание на калий, на манган и минерали.  Използва се за лечение на: Рак, Диабет, Сърдечно-съдови заболявания, Стомашни болки и гадене, Главоболие и мигрена, Болки в ставите и мускулите, артрит, Камъни в бъбреците, Затлъстяване, Настинка и грип.

Другата много важна съставка на ДжинджърБий е пчелното млечице. Пчелното млечице има висока биологична стойност и богат и колоритен хранителен състав.

То притежава редица благотворни ефекти върху човешкия организъм като:

  • подобряване обмяната на веществата;
  • намаляване на холестерола;
  • подобряване на апетита;
  • повишава имуносъпротивителните сили на организма;
  • подобрява кръвообразуването;
  • стимулира функциите на жлезите с вътрешна секреция;
  • придават му се антибиотични и противовирусни свойства;
  • забавя стареенето и др.

А самата комбинация от тези две съставки прави продуктът изключително силен, качествен и лечебен. В допълнение към това има и лимон в качеството му на Витамин C, който е необходим за човешкия организъм. Благодарение на своите съставки ДжинджърБий е уникален на пазара, тъй като това съчетание от съставки е нов подход в разбирането за хранителните добавки, тяхната употреба и налагане на здравословен начин на живот.

Валмарк е сред производителите на хранителни добавки, който от създаването си се стреми да продава здраве и пълноценен начин на живот чрез високото качество на своите продукти, иновациите и чрез  научни изследвания и разработки, за подобяване и развитие на  продуктите, които произвежда.

ДжинджърБий е поредният проудкт на Валмарк, който се отличава с технологията си на производство, съчетанието от активни състваки, с удобна за прием форма, приятен фкус и аромат; и удобна за пренасяне опаковка.

Връзка към следваща статия

 

 

SEO състезание – проект за бранд „GingerBee“ (част 4)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!