Проект за бранд „Happy Biofresh“ (част 2)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Happy Biofresh““ (част 2)

История на Био плодовете и зеленчуци
България винаги е била земеделска страна, богата на плодородни почви, водни източници и красива природа.
Традициите в земеделието и животновъдството имат дълга история, от самото основаване на държавата през 7 век. Никога не е имало нужда да се внасят хранителни стоки – необходимите запаси за народа са били осигурени. По времето на Съвета за Икономическа взаимопомощ /СИВ/, до 1989 година, България е била главния производител и износител на зърно и зеленчуци за страните от Източния блок. След 1989год. и по време на годините на „Прехода” фактори като: глобализираната политика на световните корпорации, лошата политика на Българската държава, чуждите икономически интереси и лошите конкурентни условия на пазара, доведоха до почти напълно разрушаване на българското земеделие и животновъдство. Днес има големи площи плодородна, но необработена земя, населеността на селските региони намалява, увеличава се населението в големите градове, където хората ядат главно внесена, генно-модифицирана и нискокачествена храна. От една страна сериозният икономически колапс и дълготрайната криза в земеделието и от от друга страна лошото здравословно (физическо, психическо и ментално) състояние на голяма част от хората, включително и деца, е директен резултат от тази загубена връзка между Земята и Човека.
Забързани в стреса на собственото си ежедневие, се храним набързо и припряно
, с каквото намерим в най-близкия супермаркет. Нямаме време да мислим нито от къде е дошла храната ни, нито какво има в нея…. все по-често дори не усещаме вкуса й… и продължаваме да тичаме по забързаната си траектория. И така минават дните ни… отдавна сме заменили домашните палачинки с жилави полуфабрикати, изядени на крак някъде там на улицата. Забравихме за дъха на замесената с любов домашна погача, купувайки хляб, опакован в пластмаса, който не се разваля с месеци… Децата ни боледуват, а ние търсим лекарства за тях и забравяме, че това, с което се храним и начинът, по който живеем е най-могъщият лек на света… и така нататък и така нататък…И все пак – един ден се събуждаме с ясното усещане, че цялото ни същество копнее за истински домашни домати, които имат вкус на домати, за праскови, които миришат на прасковите от нашето детство.
БИО-производители и БИО-фермерите са хората, които обработват земята и отглеждат храна, която е органично чиста, израсла сред природата, на слънце, небе, дъжд и вятър…. храна, която не е обработвана с химикали, пестициди и консерванти. Те вярват, че храната, която произвеждат трябва да бъде чиста, вкусна и здравословна. Те не правят компромис с качеството на своята продукция и култивират земята, която ни храни с уважение и без да я изтощават. Реализира се нещо така рядко и ценно за България – биологично чисто земеделие. Те вярват искрено, че чистата и вкусна храна, която произвеждат, ще направи живота ни по-добър, децата ни по-жизнени, здравето ни по-крепко, лицата ни по-усмихнати – така се роди бранда, който ще представя „Happy Bio fresh“.

 

Връзка към следващата статия

Проект за бранд „Happy Biofresh“ (част 2)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Бранд "Fresh fruids" 1