Проект за бранд „Happy Biofresh“ (част 5)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Happy Biofresh““ (част 5)

 

Brand BOX FEATURE ESSENCE ACTION TARGET На какво специфично поведение на таргета ще откликнем Нуждата от един природосъобразен и здравословен начин на живот На кого продаваме: Хора от 25 до 55години, които са избрали здравословният начин на живот. Какво потребителят получава от продукта Здраве , щастие, лукс, иновация
BRAND Ако марката беше човек, какви щяха да са ценностите, тона и личностните й характеристики жизнен, ентусиазиран Какво внушаваме при всеки контакт с таргета Животът е здраве и енергия, но и личностно изживяване В каква „нишова категория“ марката може да бъде №1 Био плодове и зеленчуци, био продукти PRODUCT Защо наистина правим това, което обещаваме Защото ние разбираме нуждите на хората и ценим здравето, което е наш висш идеал. Правим го чрез иновация и желание! Какво продаваме Био плодове и зеленчуци С какво сме различни от конкурентите Различни сме с иновативния си подход, мислим за здравето на хората и грижа за природата!

Името “Happy Biofresh”
Името е изключително важно за изграждането на един брабд.
Думата ”happy” означава щастлив , радостен, доволен. Bio fresh – означава , че ядем чиста, качествена и прясна храна, със запазени вкусови качества и витамини.В комбинация двете думи означават , че сме различни с иновативния си подход, мислим за здравето на хората и грижа за природата , децата ни са щастливи и вече лакомо ядат чиста и здравословна храна от “нашата си” ферма.

ЦЕНОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ
В ценово отношение бранда ще се позиционира във високия сегмент – на високо ценово ниво , но ще гледаме спрямо конкуренцията да предложим по-ниски цени. Производството на биопродукти е с по-висока себестойност. Използват се биопрепарати, торове и агенти, чиято цена е значително по-висока, използва се повече ръчен труд и специфични техники, които повишават себестойността на продукта. Добивите в биологичното земеделие са по-ниски.
ДИСТРИБУЦИЯ
Ще се изгради и логистична база ,с която ще се подобри дистрибуцията на продуктите към големите хранителни вериги – Билла, Карфур, Пикадили, Метро,Кауфланд и специализираните магазини за био продукти(Балев, Биомаг) и останалите купувачи. В самите оранжерии и овошни градини ще се изгради и фирмен магазин , където ще може да се види и опита цялата гама от био плодове и зеленчуци които произвеждаме.

ТАРГЕТ & CONSUMER INSIGHT
Христина (на 27 години) е домакиня. Винаги е позитивно настроена към живота и се стреми той да е максимално здравословен. Редовно пазарува в супермаркет
Билла , където намира голямо разнообразие от био плодове и зеленчуци , които с радост и енергия приготвя за вечеря на съпруга си и двете им деца. За нея здравословното хранене е на първо място и благодарение на това тя и цялото и семейство се радват на отлично здраве.
Мариана (35години), работи като управител в Техномаркет. За нея е изключително важно , когато пазарува да има голямо разнообразие от продукти и по специално Био продукти. Затова любимият и магазин е Балев, където целият асортимент е съставен само от Био храни. Тя знае , че с консумацията на био храни тя носи здраве и настроение в дома си.
Ребека (30години) е офис сътрудник, който в момента е в майчинство. За нея е от изключително значение как ще отгледа синчето си Иван. За да избегне различни алергии , които се появяват при бебетата тя започва да захранва малкия Иван , като му прави пюрета от био плодове и зеленчуци , които редовно купува от Биомаг. Така тя е спокойна за здравето и растежа на сина си.

ЛИЧНОСТ, ЦЕННОСТИ, ТОН
– опазване на природата
– български продукт
– здравословно хранене
– радост
– иновация
– не правим компромис с качеството на своята продукция

 

Проект за бранд „Happy Biofresh“ (част 5)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!