SEO състезание – проект за бранд „Happy Dog“ (част 2)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Happy Dog“ (част 2)

Какво е решението на тези проблеми?

 • Природата ни дава най-добрите рецепти.
 • Концепцията Life Plus на Happy Dog имитира прииродосъобразното хранене основано на научни изследвания като един идеален начин на хранене за вашето куче.

ПАЗАР

 • Глобалната хранителновкусова индустрия за животни бележи рекордни ръстове през последните 10години. Секторът на храни за домашни любимци е сред най-бързо развиващите се сектори. Пазарът на храни за домашни любимци ще продължи да отчита силен ръст, заради фактори като урбанизацията, нарастващите нива на разполагаемият доходи заради вътрешната нагласа на хората да притежават свои личен домашен любимец , на когото да се радват.

ПАЗАР продължение..

 • Потребителите са наясно, че здравословното хранене е основният ключ към щастието както на тях самите, така и на техните домашни приятели. Като водещи лидери в индустрията на храните за животни са : Royal Canim , Acana , Happy Dog. Промяната на потребителските тенденции показват ,че собствениците на домашни любимци харчат повече от вякога за удовослтвието на своите приятели. По данни на Euro Monitor International продажбите на кучешка храна са се увеличили с повече от 4% в абсолютна стойност и с повече от 1% в обем през предходната 2013г.

Сезонност, честота на търсене , регулации

 • Pet food ,подобно на хранителните продукти от нашето ежедневие спадат към бързооборотните стоки. Това са продукти, които се закупуват с идеята за краткотрайно ползване.
 • Търсене – търсенето им не подлежи на сезонност , нямат спад или възход. Консумират се целогодишно.
 • Регулации – The FDA’s regulation of pet food is similar to that for other animal foods. Регулиране на храни за домашни любимци В FDA е подобна на тази за други животински храни. The Federal Food, Drug, and Cosmetic Act (FFDCA) requires that all animal foods, like human foods, be safe to eat, produced under sanitary conditions, contain no harmful substances, and be truthfully labeled. The Federal Food, Drug, и Cosmetic Act (ФЗХЛКС) изисква всички животински храни, като човешки храни, да са безопасни за ядене, произведени в рамките на санитарни условия, не съдържат вредни вещества, както и да бъде вярно етикетирани. In addition, canned pet foods must be processed in conformance with the low acid canned food regulations to ensure the pet food is free of viable microorganisms, see Title 21 Code of Federal Regulations, Part 113 (21 CFR 113). В допълнение, консервирани храни за домашни любимци трябва да бъдат обработвани в съответствие с ниско киселинни консервирани регламентите на храни да гарантират, храната за домашни любимци е безплатно на жизнеспособни микроорганизми.

ИМЕТО

 • Един от ключовете за изграждането на един успешен бранд е изборът на подходящо име на марката. „Happy Dog”, самото име подсказва за идеологията на бранда- а именно щастието на кучетата. Името всява увереност и предразполага всеки да я опита, гарантирайки му, че това е правилният избор за неговият любимец.
 • Освен щастие името на бранда ни, носи в себе си и дуата Dog – куче , символ на преданост, вярност , каквито сме и ние към своите потребители. Това е най-важната идеология за нас.

ЦВЕТОВЕ

 • В името си сме изпозлвали синият цвят – символ на спокойствие , чувство за вяра , необятност – синьо е морето , синьо е небето.
 • Цветовете на опаковките ни са в топли цветове , по-ярки – за да символизират приволност , спокойствие, игривост – такива трябва да бъдат вашите кучета хранейки се с нашите храни.

Връзка към следваща статия

SEO състезание – проект за бранд „Happy Dog“ (част 2)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Бранд Happy Dog - част 1