SEO състезание – проект за бранд „Happy Dog“ (част 3)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Happy Dog“ (част 3)

ЕКСТРИ

Освен храната предназначена за основното меню на вашият приятел Happy Dog е разбработил серия козметични продукти – диетична храна при хронични и бъбречни заболявания ; протеини за стимулиране растежа на козината и против косопад на козината  ; протеини за оптимален мускулен растеж.

ЦЕНОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ И ДИСТРИБУЦИЯ

В ценово отношение бранда  се позиционирана на средно ниво. Макар предлаганият продукт да е направен от висококачествени съставки, цената е напълно допустима и за джоба на средностатистическият човек. Идеята на марката е : да имат възможността много повече хора да се докоснат до нея и да си позволят да я използват занапред.

Продуктът се предлага в много ZOO магазини, за да може потребителят по-лесно да се сдобие по всяко време със вкусна храна за своят домашен любимец.

ТАРГЕТ И CUSTUMER INSIGHT

 • Хърс /25г./ София
 • Храната  на Happy Dog е страхотна. След операциите от тазобедрена дисплазия на едното ми куче започнахме да хранимс нея. За две седмици кучето от легнало положение започна да се опитва да тича. Малкия пък се развива отлично. Хрупат я и двамата с голям апетит и изобщо нямам никакви забележки. Хранимсе все още с бебешка – Happy dog maxi junior. Сега мисля големия, който е почти на година и половина да мине на Ireland пак на Happy dog, защото е с чувствителна кожа. Имам позната, която храни с нея и е изключително доволна.
 • Владимир / 23г. / С0фия
 • Още от малка Миси , започва своето захранване с гранулината храна на Happy Dog . След хранене Миси, винаги е изключително доволна и щастлива. След 1 година продължаваме да се храним с Happy Dog и все повече и повече се радваме взаимно един на друг. Нашата приятелка Миси расте щастлива , сита и в отлично здраве.

ЛИЧНОСТ , ЦЕННОСТИ , ТОН,

 • На какво бихте оприличили нашият продукт Happy Dog ?
 • Какви ценности притежава според Вас? – За да определим нашите ценности и качества, запитахме много от нашите клиенти , какво за вас е Happy Dog и на кой човек бихте го оприличили? А те ни отговориха:Ø здравословно развитие

  Ø грижовност / майчина /

  Ø доверие

  Ø дар от природата

  Ø на Георг Мюлер – подсмихвайки се отговарят клиентите.

КАНАЛИ ЗА МАРКЕТИНГОВИ КОМУНИКАЦИИ

Реклама vРадио

vПреса

vТВ Реклама

ØНе

ØВ списания за житовни и по дочно за домашните любимци

ØДа – в специализирани предавания за домашни любимци.

PR vКлуб на приятелите на бранда

vКаузален маркетинг

v

ØВъв сайте на марката

Ø„Четири лапи“ – помощ за бездомните животни , против тяхната кастрация

Ø„Приют Богоров“ – намиране на приемни семейства за бездомните ни приятели.

Промоции При закупуване на храна за вашият приятел, получавате рекламен ключодържател с логото на марката. Комплект пликчите за почиставе на изпражненията на вашият домашен любимец, при разходката му навън.

 

 

 

 

SEO състезание – проект за бранд „Happy Dog“ (част 3)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!