Бранд проект „IdentifyME!“ (част 1)

SEO компанията Optimystica представя на вашето внимание проект за бранд „IdentifyME!“

 

  1. АНАЛИЗ НА ПРОДУКТА 

“IdentifyME!” се занимава с персонализиране на обувки и чанти за дами и господа. Тъй като пазара на тези продукти не е особено голям и в повечето магазини обувките и чантите са едни и същи или подобни, идеята е да се добавят различни детайли според желанията на клиентите и според това за какъв повод се изработва съответната декорация. Тука всеки детайл се създава според представите на клиента и може да бъде изработен от всеки вид материал,като започнем от естествени – дърво, камъни, живи цветя до метал, пластмаса и различни текстилни материали. Може да бъдат добавени скъпоценни камъни,панделки, пера, верижки, конци,прежди, корди и тн, като това се съгласува предварително с клиента.

Обувките и чантите могат да бъдат всякакви. Няма определен модел или материал от който да е изработена чантата или съответно обувките, както и не е задължително цвета да е идентичен. Тук идва ролята на IdentifyME!,като се поставят детайли така, че те да бъдат завършен продукт и да изглеждат идентично. Самото изработвяане и поставяне може да бъде направено така, че да може да се маха (на клипс например) или да бъде поставено за постоянно. Например, ако се работи с естествени цветя е препоръчително да бъде поставено на клипс, за да може след това да бъде махнато, без обувката да бъде наранена или нарушена цялостта и. От друга страна, това дава възможност на един и същ чифт обувки или чанта, да бъде сменяна декорацията и това да им дава нов облик.

За кого е продукта? Разбира се, дамите се възползват най-вече. Поводите са различни, от лични празници, сватби, кръщенета, завършване на училище, официални вечери, партита до ежедневните аутфити, които да изглеждат интересно и различно на фона на останалите. При господата поводите могат да бъдат същите и съответно да бъдат съобразени с тяхния стил така, че да не бъдат натрапчиви и прекалени.

Поръчките могат да се направят на място, през уебсайта на фирмата, FB, Instagram  страници и мобилно приложение. Може да се направи заявка по телефона, но е необходимо при потвърждаване на поръчката, ателието да бъде посетено на място, за да се донесат чантата и обувите, за които ще се изработва декорацията, както и да се попълни специален въпросник за да може да бъде определено желанието на клиента. Цените варират в зависимост от материалите,големината и трудоемкостта на изработката, но е от 25 лв нагоре за бройка.

Следваща статия

 

Бранд проект „IdentifyME!“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Бранд Мини Миа 1Проект IdentifyME 2