Бранд проект „IdentifyME!“ (част 2)

SEO компанията Optimystica представя на вашето внимание втора част на проект за бранд „IdentifyME!“

 

2. ПРОУЧВАНЕ

  • КОНКУРЕНТИ И СЕГМЕНТАЦИЯ НА ПАЗАРА

Бранда работи за всички дами и господа в платежоспособна възраст, но най-вече 16 – 40 годишна възраст, с ниски, средни и високи доходи.

Конкурентни ателиета за изработка на такива декорации няма, но всеки един магазин за масова бижутерия би могла да е конкурент, тъй като те предлагат широка гама от украшения,които биха могли да бъдат използвани. Предимството на IdentifyМЕ! е, че декорацията е точно изработена в стила на клиента, с желаните материали и подходящо поставяне за съответните обувки или чанта.

  • ПОТРЕБИТЕЛИ

Тъй като самата марка е идетичност, е насочена към по-нестандартно мислещите хора с по-богато въображение и по различен стил на обличане. Те определено търсят да се отличат от останалите и това е видимо в дрехите, цвета на косата, стила на обличане и съответно в аксесоарите. Тук идва и персонализирането на обувките и чантата.

2.3 ТЕНДЕНЦИИ

Както споменах, пазара на обувки и чанти не е обширен. Артикулите, които се предлагат са сравнително аналогични, което прави избора на хората доста труден, особено ако имаш повод, за който искаш нещо наистина различно. С тази специална изработка на декорация по личен вкус и визия, стила веднага се отличава от останалите.

2.4 ЧУЖДЕСТРАННИ ПРАКТИКИ

По принцип в чужбина се предлагат доста по голямо разнообразие на марки и стилове обувки и чанти и потребността от такъв вид персонализация се минимизира.

Следваща статия

 

 

Бранд проект „IdentifyME!“ (част 2)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Проект identifyme 1