Бранд проект „IdentifyME!“ (част 6)

SEO  компанията Optimystica представя на вашето внимание шеста част на проект за бранд „IdentifyME!“

 

  1. КОМУНИКАЦИЯ КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ ТИПОВЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

“IdentifyME!” е бранд насочен строго индивидуално към различните клиенти. Предпочитания контакт с клиента е лице в лице с уточняване на всички детайли до най-малката подробност. Разглеждат се варианти, ако има затруднение в избора, може да се наложи да се продължи комуникацията онлайн или чрез мейли. На разположение остават FB и Instagram,  както личния сайт с информация за целия процес, както и снимки.

Customer service-а е нещо, на което се държи изключително много и към всеки един клиенти се подхожда индивидуално и се оделя колкто е необходимо време, за да може избора на клиента да бъде направен без съмнение в правилността му.

 

  1. ЖИЗНЕН ЦИКЪЛ НА ПРОДУКТА 

Фаза 1: Създаване на продукта – тук се определят параметрите, в които марката ще влезе и заработи. Определят се евентуални партньори,доставчици и комуникационите канали които ще се използват.

Фаза 2: Въвеждане на пазара – Агресивна реклама във всички форми – модни списания, Outdoor, Internet,  Bloggers, Организиран PR ивент в който се представя идеята на марката както и раздаване на малки подаръчета

Фаза 3 – 5: Тука концентрацията е върху клиентите – целта е да се събуди интереса в клиентите, които са все още плахи и не са взели решение дали да пробват или не. Трябва да се положат много усилия да се запазят вече съществуващите клиенти и да се привлекат нови.

Фаза 6: Насищане – агресивната реклама и комуникация намалява и вече се работи в насока да се установи по серизно бизнеса и евентуалното му развитие

Фаза 7: Подкрепа – Има вече изграден имидж и установена клиентела. Има лоялни клиенти, които водят още потенциални такива след себе си и бранда може да се развива в тази насока. Има едно спокойствие във фирмата.

 

Следваща статия

Бранд проект „IdentifyME!“ (част 6)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!