Проект за бранд „Канче“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Канче“ (част 1)

 

Защо емайлирано канче?

 

Емайлираните домакински съдове се използват отдавна за приготвяне на храна от човечеството. Понастоящем все още намират приложение, въпреки инвазията на всякакви тефлонирани и силиконизирани, неръждаеми техни събратя. Едни от най-симпатичните членове на това семесйтво са емайлираните канчета.

В основата си те са стоманени или железни, които отгоре имат емайлово (стъклокерамично покритие), изпечено при висока температура.

Самият емайл служи не само като украса на метала, но и не позволява на основния метал да взлиза в контакт с течността.

Той не се разрушава от киселини и алкално действащи вещества, което предотвратява натрупването на вредни вещества в организма.

Лесното почистване го прави изключително удобен, дори използването на метална тел или съдомиялна не би могло да навреди на покритието.

 

ПРОДУКТ / ДИФЕРЕНЦИАЦИЯ / ПОЛЗИ / REASON TO BELIEVE

Продуктът КАНЧЕ ще представлява емайлирано канче, ръчно изработено и завършено от квалифицирани занаятчий, които с времето са постигнали високо ниво на качество.

Всяко канче е направено от стомана и е покрито с четири слоя отделно печен емайл. Създадено, за да бъде до собственика си цял живот.

Подходящо за всякакъв вид индукация газ, електрическа готварска печка, лагерен огън и т.н. Издържа на температура от 220 градуса по целзий.

Желанието ни е емайлираното канче освен спътник в планината и на морето, да стане спътник и в града – в офиса, вкъщи, в градинката… Затова екипът ни се зае със задачата да създаде канчета със стилен графичен дизайн, който да се вписва в градския живот на съвременнят човек.

Истинската красота на емайлираното КАНЧЕ  е двойна, на практика е трудно разрушимо, изключително леко и практично, което го прави верен спътник. А, може би по-важното е, че след години ще остановим как се е сдобило с някоя и друга драскотина върху емайла му, която се е превърнала в част от чара му и символ на вашата обща “история”.

 

Връзка към следващата статия

 

Проект за бранд „Канче“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!