Проект за бранд „Меден свят“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Меден свят“ (част 1)

Все по-често  новинарските емисии ангажират вниманието ни с негативни новини, превърнали се в тенденции. Една от тези неприятни за слушателя /респ. зрителя/ е и новината за нарастващия брой на заболелите от болестта на съвремието – диабет.

В цялата тази ситуация на негативизъм се добавя и стряскащата статистика за заболелите с диабет деца у нас.

Всеки родител се надява да създаде и отгледа здрави деца. Деца, които да запазят усмивките си във всеки досег до света около тях. За тази „битка” родителите полагат ежедневни грижи –  децата им да се слеят с останалите. Да бъдат част от света. Да не почувстват никога, че боледуват.

На колкото и години да бъдете, никога не е „навреме” да чуеш новината, че ти или детето ти страдате от коварната болест –диабет.

За едно дете, което не е опознало света в пълния му блясък, новината да прекара живота си в строги хранителни режими, далеч от безспорно любимото им сладичко изкушение, е направо страшна.

За да не изпитат подобно неприятно чувство /и без друго вече натъжените родители/ предлагам едно сладко медено изкушение, което да внесе глъдка свеж въздух за всички, които страдат или са склонни към заболяване диабет – „меденото чудо”, наречено „Honey World”.

С настоящия проект, предлагам решението за десетки хиляди родители, семейства, да не лишават децата си от неописуемото чувство да похапват сладко като всички деца на люлката в парка, в детската градина до другарчето или у дома с мама и татко.

Връзка към следващата статия

Проект за бранд „Меден свят“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!