Проект за бранд „Меден свят“ (част 2)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Меден свят“ (част 2)

 

Продуктът, съставен единствено от позволени за консумиране био съставки, ще бъде сладкото избавление, ключът към равния шанс за всички деца по пътя на изучване живота около тях.

 

Направете децата и близките си още по-щастливи със сладко-меденото изкушение, което Ви предлагаме!

  • Сутрин е. Отново подготвяте детето си за училище. В малката му ученическа чанта поставяте необходимите за деня му – тетрадка, моливче, гумичка, обяд…

Не забравихте ли нещо? – Ами десертът?

Учени по целия свят смятат, че цялостното удоволствие от похапването се крие в неговия завършек, а именно десертът. И това е така. Нима след като сме похапнали любимото си ястие, се чувстваме напълно удовлетворени?! Колкото и добре да е приготвена закуската, обядът или вечерята ни, нещо на финала винаги липсва, за да се почувстваме напълно удовлетворени.

Лиспващата част от пъзела е именно десертът. Някои го пропускат, защото нямат време. Други го избягват, защото смятат, че с това ще нарушат „идеалната” структура на фигурата си. Трети  – просто защото не могат да си позволят да похапнат нещо сладко от здравословна гледна точка /защото болестта диктува правилата/.

Искате да похапнете нещо сладичко, а ви омръзна в менюто ви да присъстват ябълки, круши  – предимно плодове?

В похапването на плодове и зеленчуци няма нищо лошо. Не ме разбирайте погрешно, но човешкото тяло изпитва нуждата да внася разнообразие в храната си, с която се снабдява с енергия за целия ден.

На закуска или обяд, в похапването на сладко няма нищо нередно. Особено когато това ви е „позволено”.

За онези, пред които стоят подобен тип бариери – в килограмите и здравословни /диабетици са/, то решението да задоволите тази своя нужда е “Honey world”.

При задаването на проекта не беше необходимо дълго време да мисля, преценявам какво да избера. Спрях се на нещо, което обичам, нещо, което често присъства в ежедневието ни, но в същото време на продукт, който ще направи мнозина по-щастливи от свободния достъп до света на сладкото изкушение.

Вероятно и на мен са ми повлияли редицата негативни статистики за диабетиците у нас. Числа, превърнали се в нарастващ тренд, които числа носят  неприятно съдържание със себе си.

Поставяйки се ня мястото на родителите, които полагат ежедневни, двойни грижи за деца, страдащи от диабет, а и поставяйки се на мястото на самите боледуващи, и представата, че трябва да се откъсна от „нормалния”, познат на всяко дете свят, ме накара да взема лесното решение – какъв продукт да предложа на пазара.

Продукт, който няма да бъде  „златна” инвестиция за 10 години напред, а билет за равен шанс пред стотици смирени от болестта детски усмивки.

Дори и в рекламите ставаме свидетели на онези сладостни моменти, в които децата, а оттам и цялото семейство, изпитват най-голямо щастие, събирайки се пред масата с нещо сладко в ръка. Именно тези „сладки” минутки сплотяват семйството, дарявайки им „времето за дома и близките”.

Именно –  за да не попадат децата ви или близките в  ситуации на изолация, строги хранителни режими, които да карат малките пакостници да се чувстват различни, нежелани и да загубят греещите им усмивки, предлагам на вниманието ви продуктът от какао, мляко и   меден пълнеж, барчето  – “Honey world”.

Ще започна стъпка по стъпка. Още от „люлката” на продукта, за да достигна до възможностите му на пазара на сладки удоволствия.

 

Връзка към следващата статия

Проект за бранд „Меден свят“ (част 2)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Проект Меден свят 1