Проект за бранд „Меден свят“ (част 5)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Меден свят“ (част 5)

 

Маркетингови комуникационни канали:

Реклама Радио Завъртане на рекламата по време на  предавания или рубрики, посветени на здравето
Печат Присъствие в  списания за майки и такива на здравни теми
Билбордове На оживени места, в близост до супермаркети
PR Браншова организация Организация на производителите на мед у нас
Фен клуб В сайта на бранда да присъства категория “ за нас“, в която да се публикува интересна и полезна информация не само за продукта, но и като цяло; както и да се проследява мнението на потребителите
Ивент маркетинг Организиране на спортни и други събития, на които да се представи продуктът
Промоции Получаване на скреч карта при закупуване на 2 кутии по 12 бр.
Томболи, включващи участие в игра, състезание, получаване на подарък
Интернет Facebook Изграждане и поддържане на страница в социалната медия, в която да се публикуват предстоящи събития, промоции, томболи и др. Да се проследи мнението на потребителите.
Web page Платформа, на която потребителите да се запознаят с историята, събитията, интересните и нови събития около марката.
Блог Изграждане и поддържане на блог, в който да се споделят мнения, проблеми и да присъства седмична рубрика „Здравословно“, в която да има гост – блогът, който да отговаря на въпроси на потребителите.
Тотален брандинг Сградата и всичките й прилежащи структури да бъдат оформени в стила на бранда – присъствие на рекламни пана, билбордове и информационни табла.

 

Милица / 9 годишна/ от София. Учи в гимназия  по изкуства. Интересува се от рисуване, балет и класическа музика. През свободното си време играе с приятели в парка, кара велосипед. Обича да похапва сладко, но от 2 години боледува от диабет. Оттогава спазва специален режим на хранене.

Жизнена, щастлива и много усмихната, Милица иска да похапва сладки десерти с по-малкото си братче и приятелите от училище.

 

Соня /45г./ от Монтана- финансист в голяма финансова къща. Боледува  от диабет от 22 години.  В свободното си време обича да е със семейството си – с двете си момчета – Георги и Александър. Преди да научи, че боледува похапвала сладки изкушения, които споделяла със семейството си.

Теодор /34г./ от Велинград – работи като фитнес инструктор. Познава добре необходимостта от воденето на здравословен начин на живот. В свободното си време тича и играе футбол с 11 годишния си син – Симеон, който е болен по рождение от диабет. Теодор споделя трудностите, които има синът му със справянето с болестта – не само в училище, но и в игрите с приятели.

Благовеста / 27год./ от Шумен. Бременна в 5 песец. От две години е с диагноза диабет. Откакто боледува избягва похапването на сладко, а по време на бремеността желанието й да похапне някое сладко десертче се повишава, а страхът да не навреди на себе си и детето –я принуждават да се задоволи с вкуса на плодовете.

С употребата на „Honey world”, бъдещата майка ще задоволи нуждата си без да се притеснява от покачване на кръвната захар.

 

 

 

  • Основни идеологии на бранда
  • Изгражда чувство за свобода и радост от потребяващите продукта;
  • Създава чувството на сигурност в качеството на продукта;
  • Безгрижие и желание за опознаване на света около нас;
  • Шанс за равен старт на всеки;
  • Възможност да бъдеш част от останалите;
  • Пълен с изненади и разнообразие;
  • Потвърждава силата и качеството на родното производство;
  • Стимулира желанието да се усмихваме по-често и да споделяме тези моменти с близките си.
1. Име „Меден свят” – Honey world
2. Лого Пчеличка, която е кацнала на барчето. По този начин се прави асоциацията за меден продукт.
3. Слоган „Медено изкушение за всеки”
4. Опаковка Опаковката наподобява медена питка, което за пореден път ще илюстрира идеята за основно медено съдържание.Опаковката е от рециклирана хартия, което ще бъде обозначено и на самата опаковка. Използваните цветове са тези на какао и мед.
5. Джингъл http://vbox.bg/watch?v=5475206
6. Униформи Медено жълти престилки и  кяфяви ризи на   раета.
7. Дизайн на офиса Рафтовете и витрините ще бъдат във формата на медена питка, а навсякъде около щанда ще има брандирани рафтове. Сградата ще бъде боядисана в цветовете на бранда, а пространството около нея ще бъдат поддържани и добре оформени отново с едеята за бранда – мед и какао.

 

Проект за бранд „Меден свят“ (част 5)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!