SEO състезание – проект за бранд „Milky Apple“ (част 4)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Milky Apple“ (част 4)

 

На последния търг на Global/Daly Trade цената достигна петгодишен връх. Това пише специализираният сайт agrarheute.com. Средната цена на този млечен продукт беше 4 005 долара за тон, което е с 27,8% повече в сравнение с предходния аукцион. Регистрираното в същото време при пълномасленото сухо мляко повишение е от 7%, и цената му достигна 3 972 долара за тон. Минимално предлагане и растящо търсене Според пазарните анализатори на агенция Reuters този силен скок в цените на сухото мляко се дължи на оскъдното предлагане. Продуктът се въвежда в експлотация в зимния , именно когато говорим най- често за силата на витамините, колко нужни са ни и как да си ги набавим. Това предполага планирането на активни медийни кампании- телевизионни и онлайн, както и публикации във вестници. Това, че спада към сферата на бързооборотните стоки предполага при закопуването му и лека активизация през зимата при добре планиран рекламен процес. А убедителността на рекламните послания способствува покупателната честота. се фиксира по средата, поради наличните производствени разходи. По отношение на регулацията- спецификата на продукта изисква спазване на всички закони със здравни предписания по отношение както на роизводтвото, така и на продажбите. Спазва се и патентния закон, обвързан с регистрация и защита. Ще се извършва в супермаркетите и в по- малката магазинна мрежа.

ПОТРЕБИТЕЛИ

Децата между 4 и 8, деца на по- амбициозните родители, днес са почти толкова заети, колкото и родителите си. Дори не дотолкова ангажираните са завладени от това, което им предлагат съвременните технологии и присъщата игра навън, вече е частично изместена. Предлагания продукт е приспособен както за момичета, така и за момчета. А изборът на именно тази напитка е поверен на техните родители- семейни, поддържащи среден стандарт на живот, образовани, динамични и млади родители

КОМУНИКАЦИОННИ И МАРКЕТИНГОВИ ЦЕЛИ

Когато говорим за поставени цели имаме в предвид- постигане известност, имидж, връх на съзнанието. От друга страна освен изпълнение на планираните продажби и обороти, в дългосрочен план компанията си поставя задачи като- разширяване на пазарите, разширяване на марката чрез нов продукт с нова целева група- съвременната майката. Разбира се, след провеждането на маркетингови проучвания . Предвиждат се TV и Radio реклами, публикации във вестници и списания, ориентирани. В един от най- важните канали- интернет пространството – освен сайт и банери, които да запознават с продукта, следва да се създадат приложения за смартфони, които да включват игри за децата, както и полезна информация за майката. Добре е като нововъведена марка да се изготвят и събития. А по отношение на промоциите в последващ етап – стимулиране на продажбите. Биха могли да се включат интерактивни игри или образователни игрови книжки към закупуването на milky apple. И т.к. преките потребители са децата, в рекламите от какъвто и да е тип, се налага интегрирането на посланието към родителя.

Връзка към следващата статия

 

SEO състезание – проект за бранд „Milky Apple“ (част 4)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!