Проект за бранд Palitra.bg (част 1)

Компанията за SEO оптимизация Optimystica представя на вашето внимание проект за бранд Palitra.bg

 

В наши дни все повече четем и все по-мално научаваме. Все повече пътуваме и все по-малко това ни променя. Все повече гледаме и все по-малко участваме в собствения си живот. Защо тогава изобщо го правим? Усещането за независимост и свобода е ценно. Най-хубавите ни приключения се измерват с вътрешните преживявания и спомени, а не с лайкове в социалните мрежи. Способни сме да посветим почивката си на напълно нестандартни дейности и хобита. Любопитството и интуицията ни често ни отвежда на непредвидени места, а смелостта ни помага да се справим отлично в екстремни ситуации. Достатъчно е да дадем воля на естествената си креативност и ще се убедим, че умеем да осъществяваме приключения по собствен и уникален начин. Сайтът Palitra.bg ще предложи на своите потребители пъстра палитра от вълнуващи туристически предизвикателства.

Проучване – пазар, конкуренти и потребители

Брандът Palitra.bg ще оперира в силно конкурентни пазарни условия, под засилващ се комерсиален натиск към потребителите за всичко, което ни заобикаля.
Конкуренти – всички големи сайтове за туризъм и агенции с агресивна ценова политика, но предимно за комерсиални и познати маршрути, обекти и начини за организиране на пътешествия. Именно тук Palitra.bg открива свободна ниша за действие и предизвикателството да успее!
Факторите на въздействие върху потребителите са провокиране да се споделя, да се преоткриват понякога не толкова комерсиални начини за разтоварване.
В сайта и всички съпътстващи дигитални инструменти ще се следва правилото потребителя да достигне до нужната му информация с не повече от 1 клик действие, с което не се губи вниманието и търпението му.

Следваща статия

Проект за бранд Palitra.bg (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Проект Eagle 4Проект за бранд Palitra.bg 2