Проект за бранд Palitra.bg (част 2)

Втора част от проект за бранд Palitra.bg, предоставен от компанията ни за SEO оптимизация – Optimystica.

Бранд идея – профил на целеви сегменти

Основните сегменти на бранда Palitra.bg включват следните таргет групи:
* Пътуващи българи, обичащи предизвикателства на възраст между 18 и 60 години от цялата страна и среден доход (над минималния за страната). Тези потребители обичат да проучват маршрутите си, комуникативни и мобилни са, използват всички социални мрежи и посещават всички възможни портали за информация.
* Пътуващи чужденци, търсещи да открият не толкова комерсиални обекти в България, на възраст мужду 18 и 60 години със среден и висок доход.
* Туроператори, които организират екскурзии в България с интерес да работят в кооперация към дестинации, които се препокриват с дестинациите в сайта ни.
Бранд идея – ползи за потребителя

Сайт за всеки, който обича пътуването, новите неща в живота и самия живот.
* Този сайт ще осигури ценни преживявания, ще позволи да изследваш себе си, а също и ще създаде условия за онова вътрешно зареждане, от което понякога се нуждаем толкова силно. Прегледай и избери идеи, които ще са ти най-приятни. Обмисли ги и се остави на естествения си талант да организираш и планираш!
* За всеки, който се страхува да опитва нови неща. За всеки, който мисли, че не може, защото ще имаме секция – Как да го направиш… – с инструкции и конкретни идеи или – Почерпи вдъхновение от…, с истински истории на обикновени хора които ще ти покажат, че можеш всичко.

Следваща статия

Проект за бранд Palitra.bg (част 2)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Проект за бранд Palitra.bgПроект за бранд Palitra.bg 3