Проект за бранд Palitra.bg (част 3)

Трета част от проект за бранд Palitra.bg, предоставен от SEO компанията Optimystica.

Бранд идея – с какво сме различни, какво продаваме, защо го правим?

-Този сайт е различен, защото ще дава съвети и идеи за нетрадиционни преживявания, но повече от всичко ще предизвиква да направиш, видиш, чуеш и опиташ неща, за които не си се сещал. Ще те накара да отвориш съзнанието си за всички вълнуващи възможности, които имаш, но рядко използваш. Ще те вдъхнови да превърнеш идеите си в свое лично приключение и емоция. Това ще бъде сайт с предизвикателства за пътешественици!
* Сайтът провокира желание за разтоварване от ежедневието. Ние твърдим, че във всички ситуации човек успява да изпозва силните си страни по най-добрия начин. Но все пак смятаме, че в общите си насоки ние бихме могли да ти предоставим добър ориентир и доста ценни съвети и идеи.
* Многобройни проучвания доказват, че има пряка причинно-следствена връзка между това да правиш безкористно добро за другите и да се чустваш щастлив. Да! Оказва се, че най-добрият начин да направиш себе си щастлив е… да правиш другите щастливи. Затова и ние ще го направим!
Бранд идея – стратегическо позициониране, ценности, личност, тон

Ниша за действие: Сайтът ще предлага неочаквани и некомрсиални идеи за пътешествия, красиви фотографии, точни упътвания и истории, от които всеки да започне своето собствено приключение.
Ценност: Доказано е, че купуването на преживявания носи много повече удовлетворение, отколкото купуването на вещи. Ако девизът “ да живееш за мига “ е разпространен в наши дни, то да живееш в очакване на този миг се оказва още по-вълнуващ. Именно очакването преди и спомените след самото изживяване са причината за по-продължителния позитивен ефект.
Личност: Както е казъл великият американски белетрист, хуморист и майстор на обикновената разговорната реч Марк Твен: „След 20 години ще си по-разочарован от нещата, които не си направил, отколкото от тези, които си направил. Така че хвърляй се в неизвестното, рискувай, мечтай, откривай! “
Тон: Посланията на бранда носят младежко настроение, приключенски дух и добавят силен емоционален заряд чрез приятелски и закачлив тон.

Следваща статия

Проект за бранд Palitra.bg (част 3)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Проект за бранд Palitra.bg 2Проект за бранд Palitra.bg 4