Проект за бранд Palitra.bg (част 4)

SEO оптимизацията и брандингът вървят доста често ръка за ръка. Представяме ви част №4 от проектът Palitra.bg

 

Дистрибуционни канали

Билборд рекламата ще е част от медийните канали в рамките на предвидени рекламни кампании на продукта. Избраният комуникационен канал има за цел да допълни медийните канали – радио и интернет. Ще се изберат ключови местоположения, за да може рекламата да достигне до целевата аудитория: например на всички изходи на столицата и по основните магистрали.
Потребителите ще имат множество канали през които ще могат да достигнат до нужната им информация, публикувана в сайта. Основно потребителите се навигират чрез търсещите машини, като 95% от тях използват Google. При търсене на конкретни теми, дестинации и забележителности статиите посветени на тези места ще се показват в резултатите, при което при първи клик потребителя ще влиза в конкретната статия.
В същото време през Facebook страница ще се акцентира на статии, които редакторите смятат за важни, с което ще се привлича вниманието на потребителите и това ще реализира трафик към уебсайта.
Не на последно място и издаване на книга-пътеводител (на български и английски език), която закупена като хартиен носител ще препраща потребителите към сайта, а в същото време и уебсайта ще препраща потребителите към страница с възможност за закупуване на самата книга

Ценово позициониране

Чрез избраната от нас стратегия на изграждане, т.е. заемане на пазарна ниша, ще предложим на потребителите продукт с високо качество на разумна цена.
Стратегията на изграждане се характеризира със стремеж към увеличаване на обема на реализираните услуги и спечелване на пазарен дял.
Цели се привличане на потребители, както и на такива от конкурентите. Големината на целевия пазар, продуктовият клас, както и големият брой конкуренти, налагат необходимостта от максимална осведоменост на настоящите и потенциалите потребители за предимствата на продукта .
Нужно е рекламните действия да са насочени в максимална степен към утвърждаване и разпознаваемост на бранда, увеличаването на неговата известност и имидж, както към изграждане на положителната нагласа.

 

Следваща статия

Проект за бранд Palitra.bg (част 4)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Проект за бранд Palitra.bg 3Проект за бранд Palitra.bg 5