Проект за бранд Palitra.bg (част 5)

Продължаваме със следващата статия от представянето на проект Palitra.bg, с който освен съвети за SEO оптимизация, Optimystica споделя и брандинг такива.

Маркетингови комуникации – атрибути на бранда

Име – символ на цветовото разнообразие и творческото вдъхновение – Palitra.bg Съкращението bg напомня, че се касае за сайт и то български.

Слогън – Открий уникалното докато търсиш нещо друго…
Цвят – Акцентът е към синия цвят. Най-често го свързваме с небе, море, чистота, въздух, свобода и истина. Синьото ни прави да изглеждаме спокойни и едновременно с това винаги успява да привлече вниманието на останалите върху нас. Допуснете синьото в живота си, ако искате да сте спокойни сред хаоса!

Маркетингови комуникации – атрибути на бранда

Митология – Избрахме си любима пейка на красиво място, което зарежда емоционално. Тя е просто пейка, но има своя „живот“ и знае толкова истории… Пейката е опора, за да си починеш от забързаното ежедневие, тя е и добър приятел-слушател. Място, да се отпуснеш и да си поемеш въздух. Направихме си снимки на нея през всеки различен сезон. Видяхме как се променя всичко около нас и как самите ние се променяме. Почерпихме вдъхновение от факта, че ако стоиш достатъчно дълго на едно място, целият свят ще мине през теб. И пожелахме да създадем мястото, което ще създаде пъстроцветна палитра от емоционални предизвикателства.
Запазена дума – Предизвикателство
Репутация – В последните години се наблюдава ясно изразена тенденция на излизане от ценовата конкуренция и навлизането в неценова битка за клиенти, чрез създаване на добавена полезност за потребителиге. Бранда ще поддържа вниманието си към изграждане на дългосрочни връзки със своите клиенти, по прозрачен, личен и открит начин, ще заложи на качество и многообразие, информираност и полезност.
Гарант – Препоръчва се от „Асоциация на Собствениците на Туристически Онлайн Медии“ в България /АСТОМ/

Следваща статия

Проект за бранд Palitra.bg (част 5)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Проект за бранд Palitra.bg 4Проект за бранд Palitra.bg 6