Проект за бранд „Pro-matic“ (част 2)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Pro-matic“ (част 2)

  • Продукт/и

Продуктите и визията за тях ще се представят във всяка държава , като насоченост и съобразяване с нуждите и традициите на техните пазари. Важния момент за предсавянето на продуктите са техните музикални оформления и мотивация към клиентите.

 

  • Превръзки и тампони

       1 От историята: Ние знаем, че този бизнес е в голяма степен консервативен. В модерните разбирания за този продукт засичаме единствено шеговити снимки в мрежата но изследванията показват че те са доста популярни и будят интерс . Странното е че интереса е двуяк. Независимо от насочеността на продукта към дамите тези забавни снимки са харесвани и споделяни от много мъже. Не рядко се налага именно мъжете да купуват дамски превръзки на своите любими, което в повечето случаи е досадно и неприятно нещо. Ние искаме да премахнем този дискомфорт у тях и да им дадем нещо което дори и да не им се налага да купуват то да гледат рекламата и когато минават покрай щанда с превръзки и принадлежности очите им да се спират и да заглеждат. Именно това е целта на тази визия . Автомобили. Не е тайна че дамите се вълнуват кое е интересно и вълнуващо за мъжа. Това е и начина да дадем и за тях още една причина да бъдат по-интересни , по-модерни в очите на тяхната полувинка или в очите на желан от тях мъж.

Тук се залага на това да бъдете модерни с неща които са в ежедневието на жената. Нещо което да не създава обикновенния дискомфорт у нея когато е с мъж.

.

       1 Технологията: екипът на всяка водеща марка производители на този сегмент от продукти е с доказана качествена история. В този бизнес високите технологии не са водещи и това прави този бизнес досаден в бързоразвиващия се свят. Традицията не е променята с десетилетия и ние виждаме потенциала на тази новост. Ако не можем да дадем повече технология то можем да подобрим дизайна и да задовулим нуждата на човека от развитие , която се корени дълбоко в неговия мозък и сърце

Връзка към следващата статия

Проект за бранд „Pro-matic“ (част 2)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!