SEO състезание – проект за бранд Re-Design Chair (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Re-Design Chair“ (част 1)

 

Проект за собствен бранд

Избрала съм да представя личен бранд, който ще разработвам през семестрите на работа в МП “Реклама и Бранд мениджмънт”. Като смятам да разработя личен бранд ViX към основната марка, на компания производител на мебели. Които да представя мен, като дизайнер и моите идеи, в случая концепция за еко стол- изработен изцяло от хартия. Като отделна екологична продуктова категория.

В случая ще се опитам да брандирам един дизайнерски стол- изцяло направен от хартия. Re-Design Chair, като продукта представлява една иновация в производството на мебели, като материал- хартията и дизайн. Бранда ще изразява , този новаторски дух и разчупване на стереотипите. Смяна на тектониката.

Основното внушение на бранд е за комфорт и удобство, както и за опазване на околната среда, полезност, природо съобразност. За нещо различно и нестандартно. Разчупване на стереотипа и възприятие на материалa, от които можем да направим един стол. Смяна на тектониката.

Основната емоция, която ще изразява бранд  е за нещо лудо, нестандартно и различно.  А в същото време удобно, сигурно и с връзка с природата.

Концепцията е за създаване на дизайнерски кът от хартия. Използване на вече съществуващ ресурс- хартия, за създаването на екологична мебел- стол.

 

Връзка към следващата статия

 

SEO състезание – проект за бранд Re-Design Chair (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Бранд Re-chair Design 2