Създаване на нов бранд (част 3)

Последната част от публикацията ни относно „изграждането на нов бранд“, с което започваме първата тема от много бъдещи за брандинг, освен за обичайните ни публикации, свързани със SEO оптимизация.

Позициониране на бранда

Основна стратегия за позициониране на бранда в съзнанието на потребителите  е  ПО  ползи за клиента , чрез осъществяването на добра комуникация както вътрешно-фирмена така и външна.

Също така една от основнте стратегии ще бъде да позционираме в градове, където има висши учебни заведения, тоест таргетът е насочен и към онези млади хора, които искат да хапнат бързо и вкусно и да им напомня за тразпезата у дома.

Вътрешната комуникация във фирмата е много важна за изпълнението на поставените задачи и постигането на целите на фирмата, а именно да се наложим  в съзнанието на потребителите, да спечелим доверието им, да се отличим от конкурентите си.

За тази цел ние ще организираме за персонала си ежеседмични  инструктажи, на който ще ги съветваме  за обслужването, информираме за нови продукти и дейности на фирмата. Ще ги запознаваме  с нови рекламни стратегии., ще провеждаме обучения за придобиване на  кулинарни умения и как да действат при непредвидени  ситуации.

От друга страна ще изслушваме персонала за настроенията и желанията на клиентите. За техни проблеми, и заедно търсим решенията им.

Вярваме че, доброто отношение към персонала ще доведе до  съвестното изпълнение на задълженията и задачите му и клиентите ще останат доволни. Което ще доведе и до увеличаване на имиджа на марката.

Външната комуникация се осъществявя посредством следните канали:

  • Реклама:
  • телевизионни и радио клипове;
  • поставяне на билбордове на ключови кръстовища и места с голям човекопоток ;
  • разпространяване на флайъри из града, с менюто на заведението;
  • разпространяване  на специални оферти с примерни менюта  и цени в бизнес центровете;
  • рекламни банери във вестниците и списанията;
  • транспортна реклама- нашите автомобили Мини Купър, са изрисувани  с нашето лого и слоугън; а мотопедите са с знаменца  с логото и слоугуна. Самите водачи са облечени във униформата на заведенията.
  • сувенирна реклама- тениски, шапки, ранички, балони за децата

 

Връзка към предишната статия

 

Създаване на нов бранд (част 3)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Създаване на нов бранд (част 2)Проект Eagle 1