SEO оптимизация: проект за бранд „Bio Bell“ (част 4)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Power hour“ (част 4)

 

  • Това са едни от най-често срещаните сертификати у нас:

Soil Association, Създател: Великобритания, www.soilassociation.org. Сертифицира козметика, препарати за пране и почистване, храни, животновъдство, растениевъдство.

 

Natrue, Създател: Белгия, www.natrue.org. Сертифицира козметика.

 

BDIH, Създател: Германия, www.kontrollierte-naturkosmetik.de. Сертифицира козметика.

 

Ecocert, Създател: Франция, www.ecocert.com. Сертифицира козметика, препарати за пране и почистване.

 

BIO, Създател: Франция, www.cosmebio.org. Сертифицира био козметични продукти, след като те вече имат Ecocert.

 

USDA, Създател: САЩ, /www.usda.gov. Сертифицира козметика, храни.

 

 

ICEA, Създател: Италия, http://www.icea.info/. Сертифицира козметика, текстил, био туризъм, храни.

 

NASAA, Създател: Австралия, http://www.nasaa.com.au/. Сертифицира козметика, храни, земеделие, търговци.

 

BIOCOSC, Създател: Швейцария, http://www.biocosc.ch/. Сертифицира козметика.

 

NSF, Създател: САЩ, http://www.nsf.org/. Сертифицира козметика.

 

OASIS, Създател: САЩ, http://www.oasisseal.org/. Сертифицира козметика.

 

БАЛКАН БИОСЕРТ, Създател: България, www.balkanbiocert.com. Сертифицира козметика и храни.

 

ВСИЧКИ останали картинки и лого знаци, които се използват върху опаковките на био сертифицираните продукти са допълващи – те са или допълнителни био сертификати, които са собственост на самия производител, или не са био сертификати, а са сертикати, удостоверяваще, че продукта е еко, че продукта е веган (без животински съставки), че продукта не е тестван върху животни, че продукта е произведен в условията на fair trade, др.

Всички останали картинки, които съдържат думичките “био”, “органик”, “еко”, “натурална” и присъстват върху опаковката на даден продукт, но без да има картинката и на био сертификат, не са био.

 

  1. Сезонност/Честота на търсене

Козметичните продукти са част от бързооборотните стоки. Нуждата от тях е целогодишна и постоянна, тъй като поради спецификата им те са важни за поддържането на тялото и лицето.

 

  1. Конкуренция

Почти всички био и натурални марки козметика в България се внасят от други страни. Един от малкото местни производители, при това с международен сертификат и световен успех, е старозагорската фирма “Алтея органикс“. По-известни вносни марки био козметика у нас са Alverde, Logona, Weleda, Lavera, Cattier, Madara, Bentley Organics, Skin Blossom, Terre d`oc, Dr. Bronners, Sante, Plante System, Aubrey Organics, Styx, Dr. Hauschka, Moroccan Organic, Akamuti, Akoma, Korres.

Съществауват няколко по-развити онлайн магазина за био козметика в България: Zoya.bg, Shipka.bg, Organicshop.bg, Bio-magazin.eu, Organic-bg.com, Nemusvita.com. Освен онлайн, био и натурална козметика може да се открие вече в повечето аптеки, в обособени „зелени” секции, както и в някои дрогерии.

 

  • Продукт/Ползи/Диференциация/Reason to believe

Продуктите на BioBell ще представляват висококачествена луксозна биокозметика с арганово олио. Бранда ще предоставя пълна продуктова гама за лиц и тяло за жени. Именно „ течното злато на пустинята” е нашият коз. Използването на 100% натурален сертифициран продукт ни прави надеждни и една крачка пред всички биокозметики-ментета.

Мечтата на всички жени е да успеят да запазят красотата и младостта си колкото се може по- дълго. С помощта на натуралните екстракти и съставки на нашите продукти, сега това става постижимо. Лъжливите натурални козметики увреждат още повече здравето и красотата ни и за това ние изпъкваме с директен внос на 100% натурално арганово олио от Мароко. Основната идея на бранда е да донесе наслада и неустоимо усещане от собствената ни красота с помощта на богатствата, които ни предоставя земята. Нашето послание е насочено към всички жени, желаещи да съхранят кожата и косата си в перфектно състояние през продължението на целия си живот. Това е възможно не само чрез прибягването до пластичната хирургия и използването на всевъзможни химии, но и чрез даровете на природата, които ни заобикалят. BioBell е тук  за да направи достъпни тзи дарове.

 

Връзка към следваща статия

 

 

 

 

SEO оптимизация: проект за бранд „Bio Bell“ (част 4)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!