SEO оптимизация: проект за бранд „Power hour“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Power hour“ (част 1)

Power Hour… not a 48h deodorant…a pre-training one

  • Power Hour е дезодорант, създаден специално за активно спортуващи мъже. Дезодорантът осигурява ефикасна защита от неприятната миризма по време на Вашата тренировка, като в същото време е безвреден за здравето.
  • Не съдържа алуминий: Липсата на алуминий в Power Hour позволява на кожата Ви да диша пълноценно по време на тренировка
  • A Pre-training deodorant

Power hour… then you shower!

  • 48 часова защита…?1? Хубаво е да се потим, но не и да миришем!

Проучвания в областта показват, че някои вещества, съдържащите в голяма част от дезодорантите на пазара, обещаващи 24 и 48 часова защита от изпотяване, са вредни за здравето на човека… като алуминия. За него се смята, че може да доведе до запушване на потните жлези и дори до рак!!!

  • „Откриха защо жените харесват миризмата на мъжка пот!“ или още защо е добре да се потим

Способността да се разпознава определен мъжки хормон – андростенон, отделян с потта, било генетично заложено на повечето жени. Именно този хормон бил свързван и с високи нива на тестостерон при мъжете.

Приятелите ми мислят, че съм луда, но според мен мъжката пот е приятна”  Л. Гейбър, 27

Пазарът на продукти за лична хигиена и козметика

  • Power Hour спада към пазара на продуктите за лична хигиена и козметика. Последните данни показват, че мъжките дезодоранти представляват 36% от общия обем на пазара, като по данни на TGI близо 30% сa мъжете във възрастова група 20-35г.
  • Сегментация на пазара: Основната сегментация при дезодорантите става по начина на приложение на продукта. Различават се спрей, стик (stick), рол-он (roll-on) и гел. Най-масовата е категорията на дезодорантите спрей, които са около 80% в обем от мъжките дезодоранти
  • През последните години се наблюдава ръст от 7% на продажбите на дезодоранти в световен мащаб, като пазарът на дезодоранти възлиза на 52, 5 милиона лева. Не се наблюдава изразена сезонност в продажбата на този тип продукти от пазарът за лична хигиена и козметика.

Връзка към следваща статия

 

SEO оптимизация: проект за бранд „Power hour“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!