SEO оптимизация цена: проект за бранд „Biofun“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Сладък ден“ (част 1)

 

“Да пазим Земята”
“Да се грижим за околната среда”

С тези каузи всеки от нас се занимава ежедневно под една или друга форма. Някои от нас рециклират старите си телефони, други пестят хартия,като не разпечатваме email- а си, а трети пазарувайки не закупуват найлонови торби. Така съзнателно или не всички ние сме сучастници в тези каузи, НО..

Трябва да си зададем въпроса ??? Зза да опазим Земата, не трябава ли да започнем от самите нас, да опазим нашите организми. Така се роди идеята за направата на нова серия от био продукти, БИО шоколади. Тази серия не трябва да изневерява на очакванията потребителите, а имено:

– Да запазим вкусовите качества – Да има същото невероятно усещане за наслада – Гирантирано да е био продукт – Да притежава разнообразието от което се нуждаят потребителите, за да можем да обхванем най -много разнообразни вкусове.

– Да бъдат достъпни за потребителя И така нарекохме нашият серия продукти – предлагаме на потребителя, причтно прекарване на времето,съчетано с грижата за тяхното здраве.
Слоганът „Бъди здрав, живей щастливо”, стой на всяка опаковка на продукта.,

Пазарът на шоколадови изделия в момента е в период на криза, под влияние на светованата криза. За последната година са отчетени сериозни спадове в продажбите на хранителните продукти,като цяло. Въпреки това се отчита повишено търсене на био продукти,хората все повече се стремят да живеят в хармоня с природата. За това и нашите залози са именно тук.

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Biofun“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!