SEO оптимизация цена: проект за бранд „Biofun“ (част 2)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Сладък ден“ (част 2)

 

Потребители

Нашите продукти отговарят на едни от най –добрите хранителни характеристики в бранша, именно поради тази причина нашата таргет група е потребители 25-65 годишна възраст със средни финансови възможности и над средните, най-вече жени. Тези потребители имат желанието, възможността, избора какви хранителни продукти да използват. Имайки предвид, че шоколада е едно от удоволствията на съвременната работеща жена, ние ще я спечелим със сигурност, предлайгайки й удоволствието, съчетано с здравословен начин на живот.

Ценово позициониране

Произвоството на био шоколада изисква доставката на био продукти,тъй като техните доставни цени са по-високи отколкото за обикновенните шоколади . Това определч и
крайната цена на Био шоколада, като малко над за обикновен шоколад.

Продажбата на шоколад ще се извършва във всички магазини, където се продават и обикновенните шоколади. Ще са подредени на собствен рекламен стелаж, поставен до щанда с
лакомствата, по този начин си гарантираме, че 90% от хората преминаващи през щанда за шоколади, ще познава и нашият продукт.

Те са с установено позициониране, това с което нашата марка ,ще има предимство, атрактивна опаковка, достъпност до всички потребители.
Пoради факта, юе нашите продукти ще са позизионирани в масовите магазини , неши преки конкуренти ще са фирми с трайни продажби.
Такъв пример е марката , попадайки в нашият ценови диапазон.
Друг подобен пример е конкурента със своят продукт без конкурент на пазара е арошоколада им

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Biofun“ (част 2)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!