SEO оптимизация цена: проект за бранд „Razor“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Razor“ (част 1)

Какво е RAZOR?

Razor е революционна самобрасначка, която съдържа течен лубрикант и афтършейв в капсули, които се отделят непосредствено след като брадата се премахва от острите ножчета. Едновременно се грижи за мъжкото лице с уникална система за отделяне на течен лубрикант, който не позволява раздразнение на кожата и същевремено полага деликатен слой течен афтършейв балсам(с межествено свеж аромат), който пази кожата от външно влияния, успокоява и я подхранва.

Новата система на РЕЙЗЪР практически премахва нуждата мъжете да използват услугите на афтършейв. Така се намаляват разходите при покупка на мъжка козметика за лице и се дава по-голямо пространство в нощното Ви шкафче (: Тоест, единственото което трябва на един мъж е пяна за бръсненеи новата самобръсначка Razor.

Razorна този етап се определя като Продукт-Бранд. Това е екстеншън на Old Spice. Идеята за създаване на екстеншън, а не на необвързан с никоя марка, която съществува на този свят е свързана с това, да разширя портфолиото (си) на бранда, за който пиша през вече изминаващите 3 семестъра от моето обучение в специалност: Реклама и бранд мениджмънт. Това ще бъде полезно за дипломната ми работа, която предстои – предпоставка за едно успешно завършване на моето обучение в НБУ и добро допълнение към портфолиото ми и като начинаещ графичен дизайнер. Тук може да видите бранд екстеншъна ми на Old Spice, който разработих по курса Бранд Мениджмънт:

Отново по същество: Идеята ми дойде от фактът, че Old Spice, през последните няколко месеца лансираха своето партнйорство с BRAUN, и създадоха 4 вида електрически бръсначки за тяло и тримери за брада, но не й самобръсначка. Тови ми се стори подходящ момент за създаване на самостоятелен бранд на Old Spice, a именно Razor – уникална и революционна сама по себе си самобръсначка за мъже.  Другото нещо, което ме подтикна към създаването на такъв продукт-бранд е фактът че на определен период от време, трябва да се сдобивам с най-различни аксесоари за поддържане на моето лице и брада като: нови ножчета, пяна за бръснене, афтършейв, поне един вид за раздразнителна ми кожа(често пъти от най-скъпите), тример, използване машинка за подстригване и тн. Също за определен период от време тоалетното ми шкафче, бива запълнено и затрупано от точно тези многобройни аксесоари, за да мога поне веднъж на седмицата, чрез тяхното ползване да заприличвам на човек…

Следваща статия

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Razor“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!