SEO оптимизация цена: проект за бранд „Razor“ (част 3)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Razor“ (част 3)

 

Потребители

Основните потребители на самобръсначки и балсами за следбръснене  варират от 16-8 до 60+ години, както се вижда доста широк диапазон. По –възрастните мъже по-скоро разчитат на познати марки от преди 20 години, ако изобщо вече съществуват, някои изобщо не ползват маркови самобръсначки и балсам за бръснене. По-младите изграждат своето мнение и предпочитания към дадена марка от своите родители или приятели. Няма съмнение, че Gillete като основен конкурент на моя бранд е марка, която реализира над 60% от общите печалби в световен мащаб, тоест, тя е доказала, своята сила и своята популярност. Масово хората по света и у нас използват самобръсначки за еднократно и многократно ползване Gillette както и балсамите за следбръснене.Niveаразчитат на гелове и балсами за следбръснене. Лоялността към Gillette би била голямо предизвикателство към нашия бранд, считайки симбиозата между рационалния избор и емоционална връзка между потребителите и Gillette.
Хората, които купуват самобръсначки за еднократна употреба, често неглижират и изобра на качествен афтършейв. Хората които пък използват електрически самобръсначки(Phillips, Braun), използват по-скъпи и качествени балсами като Calvin Klein например. От горните два реда става ясно, че Razor е самобръсначка, която би била по-иновативнa, различна и конкурентна от Gillette, но и не толкова скъпа като електрическите самобръсначки на Phillips.

 

Таргет

Основният ни таргет са мъжете между 24-46г.  живеещи в градовете и имащи интересно и динамично ежедневие. Това са мъжете, които не се боят да изпробват нови неща и да изпитват нови емоции, не правят компромис когато става въпрос за кожата на лицето. Това са мъжете, които се интересуват от нови технологии. Мъжете, които обичат тоалетното им шкафче да не е затрупано от два крема за следбръснене(един за защита, друг за опъване на кожата), една самобръсначка, триемер, пяна за бръснене, одеколон  и пр. Мъжете, които искат да се обръснат за 5 минути и да се почувстат добре след това. Без порязвания, без щипене, попиване на кръв от разраненото лице, без дискомфорт.

 

 

Customer Insight

Хората с проблемна кожа, която лесно бива раздразнена по време на бръснене. Както и досада и некомфортното чувство преди и след полагане на балсам. Представете си, че вече няма нужда да ползвате афтършейв, и няма да чувствате кожата на лицето си опъната. Дискомфорта изчезва.
Само трябва да се обръснете и нищо друго. Самобръсначката, премахва косъма като едновременно течният лубрикант и афтършейвът се смесват и създават слой, след който няма нужда се измивате и да се слага одеколон.
Продуктът-бранд предоставя улеснение, комфорт, свежест от друга планета.

 

Следваща статия

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Razor“ (част 3)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!