SEO оптимизация цена: проект за бранд „Calmdown“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Учене от ново време“ (част 1)

Че всички хора от снимките са мъже? Че всички се казват Димитър? Че са на средна възраст? Че са облечени с дрехи на UnitedColorsofBenetton? Или се опитват да прикрият нежеланата си ерекция?! Носене на голяма чанта отпред, широки панталони или ризи…това са само някои от начините за прикриване на нежеланата ерекция. А защо да прикриваш нещо, когато него може въобще да го няма?!

Нежеланата ерекция идва в моменти, когато въобще не я очакваш (тя затова, може би, се нарича „нежелана“).  Няма официална статистика, която да показва какъв процент от мъжкото население страда от този проблем (и за каква част от него то наистина е проблем), защото както е известно в много сфери от обществения живот, темите относно секса, религията, етническата принадлежност са табу. Но самата физиология на мъжете, предполага, че ерекцията може да се случи тогава, когато най-малко предполагат.

Ерекцията на пениса е подчинена на парасимпатиковия дял от автономната нервна система.[1] На този дял са подчинени също така храносмилането, уринирането, дефекацията, слюнкоотделянето. Този факт подсказва, че тя е неволева, т.е. мъжете до голяма степен не могат съзнателно да я контролират. Или по-просто казано: мъжете имат много по-малък контрол върху пениса си, отколкото върху ръцете и краката си. От това следва, че тя може да се появи в неподходящ момент, на неподходящо място, в компанията на хора, за които е изключително неподходящо да стават свидетели на неподходящата ситуация.Тя може да донесе на мъжа притеснение, несигурност, подигравки от страна на другите, загуба на работа, шамар от противоположния пол и много други негативи. В редица блогове мъже споделят за проблемите си[2]  или пък дават съвети за прикриването й[3]. В такъв момент, нявярно започват поредица практики, сред които щипане, опит за смятане наум на –  , седене, докато всички останали са прави, мислене за неприятни неща, например за нечие погребение и др. Но дори и тези техники да помагат, до момента, в който това се случи, някои мъже се притесняват, че останалите могат да видят какво се сучва, да си помислят, че са „извратени“, да започнат да се подиграват. Така притеснението може да доведе до подтискане, намаляване на самочувствието, притеснение. Всичко това допринася за (моментен)срив в общуването,  социалното представяне и реализация в обществото, но само при положение, че  приоритетите на дадения човек (на който му се случва нежеланата ерекция) извеждат на преден план подобен тип ценности. Или иначе казано, нежеланата ерекция е проблем, само на тези, които им „пука“ да не се изложат. И точно за тези хора е продуктът:

Следваща статия

 

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Calmdown“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!