SEO оптимизация цена: проект за бранд „Calmdown“ (част 3)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Учене от ново време“ (част 3)

 

Името потвърждава концепцията на продукта. Успокоението, че нещата са в ръцете на мъжа и че той може да бъде изцяло концентриран върху дейността си, без да се разсейва от други фактори. Той може да остане хладнокръвен, сигурен в себе си само с едно „бръкване в джоба си“. Calmdown е винаги наблизо и винаги готов да помогне в неприятните ситуации.

Кои са ползите от използването на Calmdown?

Нежеланата ерекция изчезва за по-малко от две минути, благодарение на съставките на дъвката, които въздействат върху парасимпатиковия дял на автономната нервна система. Така мъжете се чувстват уверени, че владеят ситуацията, сигурни са, че няма да привлекат вниманието и да бъдат засрамени. В по-интимното си общуване с женския пол, мъжете могат да доминират в дадена ситуация като не „показват своите симпатии“ (или ги показват само, когато те искат). Така те могат да се превърнат в още по-желан и недостъпен обект от страна на жените.

Име  Calmdown
Лого
Слоган  Бръкни в джоба си…
Цвят  Зелен – символ на спокойствието, равновесието и природата, натуралността

Бял – дискретност

Опаковка  Стандартна за продуктовата категоря „Дъвки“
Митология (история) Билкар видял как магаре, което било малко „превъзбудено“ пасе полянка с въпросните билки и моментално възбудата стихнала. След това ги пробвал върху себе си и те подействали
Гарант Българска асоциация на билкарите и гъбарите

 

 

Генади Сотиров, 34г., гр. Варна

Генади е IT специалист, налага му се да пътува често. Среща се с много хора по цял свят. Два пъти му се е случвало да получи нежелана ерекция откакто работи. Веднъж в асансьор в бизнес сграда в Сингапур, а вторият път е бил на бизнес вечеря в подножието на Килиманджаро. Спеделя, че се е чувствал отвратително и че е имал нужда от продукт като Calmdown. Генади вече знае какво да носи в джоба си!

Ето и хората, които вдъхнoвиха създаването на Calmdown и които Calmdown се надява да вдъхновява в бъдеще:

Евелин-Анемоне Драгомиров, 17г., гр. Трън

Евелин-Анемоне е тийнейджър, на когото често, с повод и без повод, му се случва да еректира. В час по физическо, неговите съученички редовно прибягват до физическа разправа и момчето се подтиска. С помощта наCalmdown той ще израстне като един уверен младеж, който може да контролира общуването си с момичетата.

Манчестър Юнайтед, 72г., гр. Свищов

Манчестър е бизнесмен, който като по-млад обичал дъвки Идеал и Свежест. На няколко пъти му се е случвала конфузната ситуация, но уви,Calmdown не е била създадена тогава. Споделя, че му се иска да се подмлади с 20-30 години, за да може да се възползва от почти чудодейното действие на Calmdown.

 

Желязка Горанова, 28г., гр. София

Желязка е HR и модел едновременно. В свободното си време ходи на кръжок по надуване на балони от дъвки. Налага й се да интервюира стотици мъже месечно. Често й се случва да става свидетел на „неприятната гледка“. Желязка е непреклонна и веднага гони кандидатите, защото смята, че това е проява на неуважение от страна на мъжете. Колко ли таланти са си отишли неоценени от кабинета й, само заради нежеланата им ерекция?! Тя смята, чеCalmdown би й помогнал косвено в правилния подбор на кадри.

 

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Calmdown“ (част 3)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!