SEO оптимизация цена: проект за бранд „Ease“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Ease“ (част 1)

Идея за възникване на бранда

 

Колко часа спортуваме дневно? А седмично?

 Тук изчакваме за отговор… 

И продължаваме с проучването направено от „Евробарометър“ относно спорта и физическата активност сред 27-те държави в Европейския съюз. Има ли нужда от жокери, за да познаем, че България е на последно място? Едва 3 % от гражданите на България са споделили, че спортуват в свободното си време. И тези 3 % са на възраст до 30 години. В рамките на ЕС средният процент на спортуващите е 65%.

В България никога не са спортували над 82% от населението. Но същите тези 82, че и повече процента, ако ги питате редовно са вземали лекарства, посещавали са лекарски кабинети и в крайна сметка почти са нямали свободно време. Ако се направи статистика може да се окаже, че голяма част от хората дават поне 200 лева годишно за лекарства и нито един лев за спорт, ако не се брои спортният тотализатор, разбира се.

За съжаление голяма част от ежедневието на масовия българин е борба за оцеляване: да се замъкне на работа (поради огромните разстояния и лошата инфраструктура в градовете – най-често с някакъв вид транспорт); да виси пред един компютър или някакъв друг уред, най-малко осем часа на ден, и така хубаво да се обездвижи; да хапне нещо мазничко и евтинко, че да не натоварва много семейния бюджет и вечерта да се затътри до къщи и да си пусне телевизора, за да види колко още са се скофтили нещата. Оправдание ли е това или начин на живот?

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Ease“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!