SEO оптимизация цена: проект за бранд „Егенизиране“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Егенизиране“ (част 1)

Продукт

Разбира се, продукта се явява най-важния елемент от целия проект за бранд. Продукта, който избрах да представям не е нещо материално, но всички имат нужда от него. Още при нашето разждане всеки човек бива маркиран сред останалите с уникален идентификационен код. В България ние му казваме ЕГН – Единнен Граждански Номер. Така човек бива разпознат навсякъде. Няма ли, обаче да е страхотно преди да бъдеш маркиран с такъв код родителите ти да имат право да го изберат.

В един свят, в който всеки иска да бъде уникален сега ще има възможност. Тоест неговите родители могат да изберът такъв уникален код. Продъктът Егенезиране или agenize от английски ще е нещо повече от обикновен идентичен код. Но ще разберем повече за него и това как ще бъде представен и позициониран в някой от следващите точки. За сега е необходимо да се знае, че всеки на света ще има правото да бъде уникален.

Конкуренти и сегменатция на пазара

За момента, този продукт се смята за уникален на пазара, тъй като няма друг подобен. Разбира се да се егенезираш не е задължително всеки може да продължи да си живее с идентификационния код даден му от машина. Много по вълнуващо, обаче е когато твоя код предначертава и твоя път в живота

Следваща статия

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Егенизиране“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!