SEO оптимизация цена: проект за бранд „Егенизиране“ (част 2)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Егенизиране“ (част 2)

Бранд Идея

Тъй като всичко все още звучи доста нерелано и странно бих искала да обясня каква е бранд идеята за да може спокойно да преминем през следващите точки.

Бранда се нарича „Егенизиране“ или накратко „еге“ на англисйки “agenize”. Идеята на бранда е да направи всеки еидн човек по света идентично уникален. В днешно време, когато популацията на света постноянно нараства, хората се борят за идентичност и уникаленост и именно егенезирането може да им даде такъв шанс.

Целия процес на егенезиране и комплекс от хиляди услуги, които се предоставят на клиентите.

Каква е цялата процедура?

При раждането на всяко едно дето, то получава уникален код, който не е машинно избран, а създаден от неговите родители. Всеки код уникален сам по себе си и предначертава бъдещето на детето. Както знаем нумерологията е доста известна наука занимаваща се с числата. Много е важно да се наблегне на нея.

Преди да изберът своя уникален код родителите задължително имат среща с нумеролог, с когото те предначертават бъдещето на дедето. Както знаем зад всяко число е скрит знак и смисъл: числото 1 свързваме с Бог, който е само един, 3 например се свързва със Отца, Сина и Светия дух, 7 е късметлийско, но в същото време и греховно число. Именно за това за да изберът уникалния код за своето дете родителите трябва първо да изберът комбинацията от числа.

Детето се ражда, родителите са избрали вече неговия уникален код, какво следва нататък. Когато дететето стане на 40 дни се смята, че Господ му вдъхва живот, именно за това на 40-я ден от раждането на детето, избраният от родителите му код се отпечатва на неговия тил с невидим печат, чието мастило не може да се изтрие никога и с нищо. Освен ако не се отреже главата разбира се, но не е хубаво да мислиш така за 40-дневното си бебе. Какво прави този уникален код, отпечатан на тила на бебето ? Той е ключът към сейф в банка. Банка, чиито адрес е познат само и денствено на родителите на детето.В този сейф родителите на детето имат право да внасят средства, ценности, важни за бебето неща (като първо зъбче, косичка, снимки), всичко което родителите смятат,ч е прави детето уникално и неповторимо. Всички тези вещи се събират от служители на бранда и на компанията всеки месец на уточнена дата.И така 18 години родителите могат да трупат ценности в сейфа, за да може те да послужат за развитието на тяхното дете. И така на 18 години детето може да отиде в банката и след разчитане на уникалния код да отвори своя сейф. Искам да подчертая сейфа може да  бъде отварян само и едиствено от човека носител на уникалния код. Дори родителите не могат да влизат в сейфа независимо, че те внасят неща в него. И така ставаш на 18 отваряш сейфа и решаваш как ще използваш всички неща събирани от твоите родители. Този сейф можеш да използваш до края на живота си или докато сам не решиш да го закриеш, но не забравяй в него има много истини кой всъщност си ти.

Все по-често мои връсници се оплакват, че искат да открият себе си и искат да разберат кои са. Не би ли било чудесно ако можеш да отвориш един сейф и да разбереш какъв човек си наистина и от къде си тръгнал. Често майките ни пазат различни спомени, но те не са достатъчни, тъй като сме се местили няколко пъти от къща в къща, ограбвали са ни, ставал е пожар и тн. А там в един сейф се крие твоята идентичност.

Следваща статия

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Егенизиране“ (част 2)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!