SEO оптимизация цена: проект за бранд „Егенизиране“ (част 4)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Егенизиране“ (част 4)

Customer insight

Брандът е труден за рабиране и определено ще бъде нещо ново за потребителите. В началото комуникацията ще бъде доста трудно и обяснението ще бъде доста сложно. Но в крайна сметка, това към което се стремим да разберът хората за бранда, е че той им дава идентичност, прави ги уникални, тъй като има само един човек на този свят с такъв уникален код и това си ти. Важно е да се разбере, че целта на бранда е да пази спомените и личностите на хората за да не се изпада в криза на идентичността.

Диференцияция

Какво прави нашият бранд „Егенизиране“ различен от останалите ? Ами за сега няма друг бранд, който да продава идентичност и да се грижи за нея, като пази най-важните спомени за идентичността на един човек. Това, което ни диференцира от другите брандове, е че ние се стремим да правим хората различни, а не да ги обединяваме под шапката на един бранд. Тоест всеки един друг бранд се опитва да подбере определени потребители, които се неговата таргет група. За бранда „Еге“ няма определена таргет група и за това нямаме стремеж към определени потребители.

Личност, ценности и тон

  • Личност – личността на бранда трябва да бъде един човек уникален сам по себе си. Тъй като бранда е доста обхватен за личност на бранда може да бъде избран всеки един човек на света, който се чувства различен от останалите и се гордее с това.
  • Ценности – както може би вече е станало ясно единствената ценност е да накараме хората да разберат, че са уникални и добри същества, че всеки е различен и че има своите добри и лоши черти, че всеки е уникален сам по себе си и никой не може да му отнеме това.
  • Тон – тонът на цялата комуникация трябва да бъде доста запомнящ се. Дори малко патриотичен може би.

 

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Егенизиране“ (част 4)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!