SEO оптимизация цена: проект за бранд „Елена“ (част 5)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Елена“ (част 5)

Диференциация – иновационна технология, която не се предлага от конкуренцията както на вътрешния така и на външни пазари.

 

 

REASON TO BELIEVE

 

За всеки е известно ,че диаманта е известен освен с блясъка си ,така и със своята твърдост и това го прави така ценен ресурс. Още 3000 г.пр.н.е в Индия са добивани диаманти и са ползвани като разменна единица . В Европа са пренесени от Александър Македонски , хората са им приписвали магически и лечебни свойства. След 15 в техниката за обработката на диаматите започва да се усъвършенства и започват да се използват за накити с, които се демонстрира богатсво и класа .В наши дни диамантите имат и промишлено приложение .

Достатъчно е да сте запознати с качествата на този естествен минерал за да бъде Причина да ни повярвате.  За да оправдаем доверието на клиентите си ще предложим гаранция и сертификат за произход и качество.

 

БРАНД БОКС

 

 

BRAND BOX
Feature Essence Action
Target Поддържат или моделират визията си  чрез прилагане  на специалиализирани козметични процедури (естетична хирургия и стоматология )

 

Заможни ,суетни ,взискателни към външния си вид Зъбен емайл с желаната белота и блясък , превенция срещу кариеси ,устойчив на износване и оцветяване
Brand Стоматология Звездна визия с една процедура

 

 

Изискана , красива , безупречна , самоуверена

 

Product Иновационната технологията

 

Диамантен емайл Диамант

 

Следваща статия 

 

 

 

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Елена“ (част 5)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!