SEO оптимизация цена: проект за бранд „Evelin“ (част 10)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Evelin“ (част 10)

 

Конкуренция чрез предлагане на различни услуги на потребителите – клиентите ще могат да се възползват от още допълнителни услуги, които „Evelin”предлага – поръчки по модел направен от клиента или от дизайнер, консултация от страна на специалист (по повод етикета при носенето на определени аксесоари, модните тенденции за сезона, аксесоари, които са подходящи за съответния клиент), предложения за нетрадиционни подаръци (за коорпоратични клиенти, семейство, приятели) и др.
* Конкуренция чрез предлагането на стоки на всяко място, по всяко време на денонощието – Продуктите на търговската марка „Evelin” ще се предлагат на специално създаден за това сайт (www.Evelin.bg ). В рамките на първата шест месеца, поръчките ще се изпълняват само на територията на страна, а след този период в и извън Европа.
* Конкуренция чрез специални промоции – за да задоволи всички изисквания на своите потребители (които са с различен доход), търговската марка „Evelin” ще промотира своите продукти чрез направата на специални карти за лоялни клиенти, игри с награди, конкурси и пр.
* Конкуренция чрез организирането на специални събития – за да поддържа своя имидж и за да изгради коорпоративната си идентичност търговската марка „Evelin” ще организира различни специални събития. За абитуриентските балове-благотворителни търгове, с цел подпомагане на абитуриенти-сираци със средства; За Коледните и Новогодишните празници-специални събития, насочени към потребителите, с цел изразяване на благодарност към тяхната лоялност.
* Конкуренция чрез специални цени – Намаления и отстъпки в края

Следваща статия

 

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Evelin“ (част 10)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!