SEO оптимизация цена: проект за бранд „Evelin“ (част 11)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Evelin“ (част 11)

9. Reason to believe:

Изгодите на бренда „Evelin” са всички онези уникални свойства, които предлага за удовлетворяване на специфичните потребителски нужди. Според колелото на бренда удовлетворяването на потребности се осъществява на няколко нива:
– Осезаемо: дизайнът на продуктите е съобразен не само с уникалната им визия, но и с ергономичността им. Един аксесоар, трябва да играе ролята на завършващ елемент към цялостаната визия на един мъж или една дама, но преди всичко той трябва да удобен и практичен, да се съчетва лесно спрямо цветовете, ситуацията.
– Неосезаемо: когато потребителят използва продуктите той неосезнава неговите преимущества, докато не се погледне в огладалото или пък не получи комплимент. Специалистите психолозине не изтъкват причина, поради, която хората използват аксесоарите в ежедневието. Те са се превърнали в навик, в неразделен елемент от цялостаната им визия.
– Въображаемо: Други психолози наблягат на факта, че аксесоарът сам по себе си създава индивидуаност и неповторимост на притежателят му. Когато обаче той е на известна марка, или е уникат той има много по-голямо преимущество.

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Evelin“ (част 11)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!