SEO оптимизация цена: проект за бранд „Evelin“ (част 13)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Evelin“ (част 13)

11. Останалите елементи на маркетинговия микс като средство за изграждане на бранда – дистрибуция и ценово позициониране
Дистрибуция:
Продуктите на търговската марка „Evelin” ще се предлагат на специално създаден за това сайт (www.Evelin.bg ). В рамките на първата три месеца, поръчките ще се изпълняват само на територията на страна, а след този период в и извън Европа. Продуктите ще се предлагат и в магазини в големи търговски центрове.
Обхватът на фирмата в първите шест месеца ще бъде национален, за да може марката да изгради своя имидж, да навлезе в пазарната си ниша, както и да покрие различни рекламни канали на комуникация, които да я позиционират сред потребителите. Международната й регистрация ще позволи, търговската марка да се развива на международния пазар, тъй като от втората година, продажбата на продукти ще се фокусира върху международното разрастване на бранда. Чрез изграждане на солидна и добре позиционирана мрежа в отделните страни, първо е Европа, след което и на другите континенти- Северна Америка, Латинска Америка, Африка и Азия, продуктите на „Evelin” ще достигат до най-отдалечени точки на земята, за да задоволят потребностите на чуждестранните си потребители.
Ценово позициониране:
Брандът „Evelin” е позициониран сред виския клас продукти за ежедневни и по-специални поводи. Брандъд цели да задовли потребностите на потребителите от бранд в по-висока категория, който да предлага различни видове аксесоари, какъвто на българския пазар не същестува. Съществуват отделни брандове, коит предлагат по един вид аксесоари. Обединяването им под един общ бранд, съчетайки го с високо качество и нестандартен дизайн, правят търговската категория „Evelin” предпочитана сред потребителите със средни и високи доходи. Те намират на едно място, всичко онова, от което се нуждаят, а заедно с това получават експертно становище и приятно обслужване от висококвалифицирания персонал на фирмата.

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Evelin“ (част 13)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!