SEO оптимизация цена: проект за бранд „Evelin“ (част 17)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Evelin“ (част 17)

Географско покритие на рекламата: Кампанията ще обхваща цялата страна. Затова и медиите, които са избрани са с национално покритие или с покритие в областните градове в страната, където процентът на потребителите, който са таргет на бренда е 85%.

Дигитални цели:
Сайт на компанията – www.Evelin.bg

• Характеристики на сайт: оснобното предназначение на сайта ще бъде свързано пряко с търговската дейсност на бранда. В отделни секции ще се съдържа информация за компанията – история, обхват (пазари), продуктово разнообразие, съвети от професионални експерти в областта на аксесоарите, промоционални оферти, секция за медиите (прес информация, снимки от събития, награди и пр.). Сайтът ще стартира в самия ден на представянето на бранда пред медиите.
Facebook стратегии – фен страница;
• Характеристики на фен страница в Facebook: идеята на фен страницата е да информира потребителите за нови продукти, услуги, промоции и пр., както и да създаде група от лоялни потребители, които ще се превърнат в своеобразни носители на рекламните послания на бранда.
Web banner в сайтове -„Fashion.bg”, „Rozali.bg”, „Аz-jenata.bg”; „Ladyzone.bg”
• Характеристики на web banner в сайтове: CPM и CPC banner-и (да се напишат CRM/SRM), които ще водят директно към сайта за пазаруване.
• Медия план на web banner: Банерите ще има през юни (когато се лаунчва бранда) и в края на годината, когато потребителите активно търсят подаръци за своите близки и приятели.
PR стратегии: Връзките с медиите ще са пряко свързани с интезивността на специалните събития, а така също и със създаването на платени съобщения със съвети от специалисти. Още преди старта на сайта ще бъде изграден антикризисен план, в който яе бъдат анализирани потенциалните заплахи за бранда и примерни действия за разрешаването на подобни казуси. Ще бъде проведено специално вътрешно обучение – Поведение пред медии; Как да реагираме по време на криза и пр с цел максималната подготвеност на служителите на бранда.
Специални събития: Основната цел на специалната събития е да изградят положителен имидж на търговската марка и да я направя позната и любима за журналистите (носители на информация), лидерите на мнение (които определят модното, актуалното в медийното пространство), VIP личностите (защото около тях се върти медийният живот в страната, от друга страна те могат да се превърнат в рекламни лица на продуктовата линия „Evelin” в по-късен етап на развитието на бранда)

Следваща статия

 

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Evelin“ (част 17)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!