SEO оптимизация цена: проект за бранд „Evelin“ (част 19)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Evelin“ (част 19)

 

Интересът на VIP личностите към подобен род мероприятие подсказва на журналистите, колко високо ценена е марката сред потребителите. 10-те потребители, които ще получат покани за това мероприятие ще иамт възможността да се потопят в света аксесоарите „Evelin” и да се превърнат в „носители на информация” на продукта, на места, където работят или се развиват. Краят на модното ревю ще бъде ознаменувано със заря. Всеки гост ще получи малък подарък-аксесоар от фирмата. Основните послания на събитието ще бъдат:
– Представянето на търговската марка на територията на страната
– Представяне на нейните преимущества пред останалите марки-конкуренти на пазара
– Запознаване с продуктите отблизо
– Създаване на „медиен ефект”
Журналистите ще получат специален usb под формат на бижу, на което ще бъде записана прес информация, допълнителна информация за бранда, както и за продуктовото разнообразие. Допълнително ще могат да използват снимки от сайта на фирмата, до които ще имат специален достъп с парола.
Второто специално събитие ще бъде в началото на месец юли. На централния плаж на к.к. Слънчев бряг същият брой манекени ще представят най-подходящите аксесоари за сезон лято 2011г. На събитието ще присъства модния дизайнер на бранда, който ще представи модните тенденции на това лято. Лятото е свързано с почивките, безгрижните дни, хубавото настроение, емоциите. Задачата на специалното морско събитие има за задача да изпълни 3 цели:
– Позициониране на бренда на по-високо от средностатистическото ниво (к.к. Слънчев бряг е сред най-посещаваните курорти на българското Черноморие от чуждестранни туристи и българи, които са над-средностатистическото ниво)
– Търговската марка ще се доближи до своя таргет (представителите на двата пола между 20-50 годишна възраст). Летните аксесоари ще бъдат представени на най-подходящото място-плажа, където употребата им с

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Evelin“ (част 19)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!